Cum a venit Elena Băsescu îmbrăcată la botezul fetiței Adelinei Pestrițu

Maria Cristina    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
11/11/2018, 16:06
Cum a venit Elena Băsescu îmbrăcată la botezul fetiței Adelinei Pestrițu GALERIE FOTO
Elena Băsescu, vestimentație elegantă la botezul Adelinei Pestrițu

Iată vestimentația Elenei Băsescu de la botezul fetiței Adelinei Pestrițu. Pe scurt, vedeta și-a creștinat micuța, pe Zenaida Maria, în ziua de sâmbătă, 10 noiembrie. După terminarea slujbei, a venit și momentul excentricei petreceri pe care vedeta a organizat-o îndeaproape. Înainte ca botezul să aibă loc, Adelina a fost întrebată dacă totul este pus la punct în privința pregătirilor. ”Multă lume m-a întrebat cum stau cu pregătirile pentru botez. Ei bine, poate vă surprinde că tocmai eu vă spun acest lucru, însă nu am pus la punct toate detaliile. Am ales preoții care o vor boteza pe micuța noastră și nașii”, a declarat în urmă cu putțin timp fosta prezentatoare de televiziune.

De altfel, aceasta a ținut să precizeze că la unul dintre cele mai importante momente din viața ei și a lui Virgil, dar mai ales a micuței lor, vor fi prezenți 250 de oameni în prezența cărora să se distreze până dimineață. ”Am ales biserica, am terminat lista de invitați, cuprinde 250 de persoane, alături de care sperăm să petrecem și să ne distrăm până dimineața!”, a precizat Adelina, înainte de momentul creștinării micuței. Însă, se pare că, până la urmă, la petrecere au fost nu mai puțin de 400 de invitați. Printre aceștia se numără și vedete autohtone precum Elena Băsescu, care a venit împreună cu Cătălin Gheorghe, iubitul ei.

Elena Băsescu, vestimentație elegantă la botezul fetiței Adelinei Pestrițu!

elena basescu, vestimentatie de zile mari la botezul fetitei adelinei pestritu
Fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, alături de iubitul ei, Cătălin Gheorghe

Amândoi au fost în ton cu specialul eveniment. Fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu a ales o rochie vișinie, lungă, alături de o pereche de sandale negre și o capă de blană de culoare gri. De altfel, nici iubitul ei nu a fost mai prejos. Cătălin s-a asortat cu iubita lui șia fost foarte elegant, purtând un costum bleumarin, o cămașă albă și o cravată de culoarea rochiei Elenei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×