Elena Băsescu, rochie de senzație la botezul fiicei sale! Imagini în premieră

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
15/10/2018, 10:44
Elena Băsescu, rochie de senzație la botezul fiicei sale! Imagini în premieră GALERIE FOTO
Elena Băsescu a purtat o rochie de senzație la botezul fetiței sale

Elena Băsescu a purtat o rochie senzațională la botezul fiice sale! Iată câteva imagini în premieră! Fiica fostului președinte a avut o vestimentație minunată pentru una dintre cele mai frumoase zile din viața acesteia. Ieri seară, pe data de 15 octombrie, toți membrii familiei Băsescu au petrecut după momentul creștinării celui mai nou membru al familiei. În jurul orei 16, potrivit Click!, Elena Băsescu împreună cu iubitul ei, Cătălin Tomată, și micuța lor, erau gată să meargă spre Biserica Elefterie din Capitală, acolo unde fiica lor urma să fie creștinată.

Fiica fostului președinte a avut o vestimentație aproape asortată cu cea a fiicei sale. Îmbrăcată într-o rochie din dantelă, midi, cu mâneci bufante care să-i acopere foarte puțin brațele, a fost clar una dintre atracțiile zilei și mai apoi a serii. Însă, nici tatăl copilului ei nu a fost mai prejos. Cătălin a purtat un costum gri deschis, pantofi negri, de lac, și cămasă de un roz delicat pe care și-a asortat-o cu cravata.

Elena Băsescu a purtat o rochie de senzație la botezul micuței sale!

Elena Băsescu a avut o vestimentație minutată la botezul fetiței sale
Elena Băsescu, alături de iubitul ei, Adelina Pestrițu și Vilgil Steblea

După ce micuța lor, Anastasia, a trecut de momentul băiței în biserică, a urmat petrecerea dată în cinstea ei. Invitații prezenți la eveniment au fost numai unul și unul. Printre aceștia s-au numărat: Adelina Pestrițu, alături de tatăl copilului ei, Natalia Mateuț, Lili Sandu și iubitul ei și multe alte nume din lumea mondenă.

La începutul petrecerii, tatăl Elenei Băsescu a dansat cu fiica ei pe un vals sublim. Și, cu toate că acesta de fel își stăpânește emoțiile de fiecare dată în fața oamenilor, de această dată nu a mai fost așa. În timpul dansului, acesta era vizibil emoționat dansând cu una dintre mândriile sale, bucurându-se pentru momentul în care a ajuns în viața ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×