Elena Băsescu în costum de baie, după 3 nașteri! Cum arată fiica fostului președinte

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
02/11/2018, 13:12
Elena Băsescu în costum de baie, după 3 nașteri! Cum arată fiica fostului președinte GALERIE FOTO
Elena Băsescu s-a lăsat fotografiată în costum de baie, deși a trecut prin 3 nașteri

Elen Băsescu a postat o imagine în care apare în costum de baie, chiar dacă a trecut prin 3 nașteri. La două luni după ce a devenit mămică pentru a treia oară, EBA s-a pozat la piscină, alături de iubitul ei, Cătălin Tomată. Imaginea a stârnit imediat reacții pe conturile de socializare.

Elena Băsescu a divorțat de Bogdan Ionescu, cel care e cunoscut în showbiz-ul de la noi drept ”Syda”, cu care are doi copii. Ambii foști parteneri și-au refăcut între timp viețile, deși au păstrat o relație relativ ok, pentru micuții lor. Acum, Elena este într-o nouă legătură amoroasă cu un bărbat cu care a făcut deja un copil. Iată că, deși a trecut prin 3 sarcini, EBA nu renunță să le arate fanilor ei poze de la piscină.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Elena Băsescu în costum de baie, după 3 nașteri

Deși a trecut prin 3 nașteri, Elena Băsesu nu a ezitat să se pozeze la piscină. Fiica lui Traian Băsescu s-a lăsat fotografiată în apă, alături de partenerul ei, Cătălin Tomată. Cei doi par că se joacă, ținându-se de un colac. Este printre primele imagini în care cei doi apar împreună. Iată că Elena Băsescu, la doar două luni după ce a devenit mămică, s-a recreat alături de tatăl celui de-al treilea copil, la plajă. Elena Băsescu arată foarte bine în costum de baie, chiar dacă a bifat deja 3 nașteri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×