Elena Băsescu a născut! Traian Băsescu a postat prima poză cu bebelușul!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
04/06/2018, 14:47
Elena Băsescu a născut! Traian Băsescu a postat prima poză cu bebelușul! GALERIE FOTO
Elena Basescu a nascut

Elena Băsescu a devenit din nou mamă! Fiica fostului președinte Traian Băsescu a născut luni, dis-de-dimineață, o fetiță de 3,77 kg și 53 de cm. Este cel de-al treilea copil al mezinei fostului președinte al României. Mândru nevoie mare, bunicul Băsescu a făcut publică prima imagine cu bebelușul și a dezvăluit faptul că o va chema Anastasia.

”Bun venit pe lume, Anastasia!”, a scris Traian Băsescu pe contul personal de Facebook, în dreptul primei imagini cu nepoata sa. Deşi Elena Băsescu a vrut să păstreze secretul în ceea ce priveşte data la care va aduce pe lume al treilea copil, tată ei a dat-o de gol în urmă cu ceva timp.

Elena Băsescu a născut cel de-al treilea copil

Elena Băsescu s-a separat de Bogdan Ionescu, tatăl celor doi copii ai săi, în toamna anului 2016. După divorț, fiica cea mică a fostului președinte al țării s-a mutat alături de cei doi copii, Sofia Anais (5 ani) și Traian Junior (3 ani), într-un apartament. Elena spune că este o mamă tipică, își duce fiica la o grădiniță de stat în drum spre serviciu, iar seara îi ia pe cei doi copii de la părinții ei. Actualul iubit al Elenei Băsescu, Cătălin Gheorghe, zis Tomată, este cu zece ani mai tânăr decât fiica fostului președinte, dar și-a asumat fără rezerve rolul de tată pentru frații Anastasiei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×