Fiica lui Gigi Becali, apariție de senzație înainte de Revelion! Cum a apărut Alexandra în centrul Capitalei

Victor Anghel   
în Stiri mondene
30/12/2018, 15:20
Fiica lui Gigi Becali, apariție de senzație înainte de Revelion! Cum a apărut Alexandra în centrul Capitalei GALERIE FOTO
Fiica lui Gigi Becali, apariție de senzație înainte de Revelion! Cum a apărut Alexandra în centrul Capitalei

Alexandra Becali a făcut senzație în timpul unei apariții pe care a avut-o cu puțin timp înainte de Revelion. Fiica mijlocie a lui Gigi Becali a atras atenția cu ținuta ei simplă, dar extrem de sexy pe care a îmbrăcat-o când a mers cu treabă într-o zonă din centrul Capitalei. În vârstă de 22 de ani, tânăra are un trup de zeiță, motiv pentru care nu trece niciodată neobservată, indiferent de hainele pe care le poartă.

Nu este pentru prima dată când fata patronului de la FCSB e urmărită de paparazzi. Vara aceasta, Alexandra Becali a fost surprinsă într-un costum de baie sexy și provocator în Mamaia, stațiunea de lux aflată pe litoralul românesc.

Fiica lui Gigi Becali, apariție de senzație înainte de Revelion

În urmă cu câteva zile, fiica lui Gigi Becali a fost fotografiată de paparazzi în timp ce pleca dintr-o clinică de înfrumusețare din București. Cu ochelari de soare pe nas, părul lăsat liber și îmbrăcată complet în negru, Alexandra Becali s-a îndreptat liniștită spre bolidul lăsat în parcare, relatează jurnaliștii de la spynews.ro. Cum nu a avut prea mult de mers pe jos, iar afară gradele urcaseră în termomentre, ea nu s-a mai îmbrăcat cu geaca, a ținut-o pe brațul stâng până la mașină, iar pe dreapta, geanta. Colanții mulați pe care i-a purtat i-au evidențiat posteriorul bine lucrat în sala de antrenament.

Conform sursei citată, clinica vizitată de Alexandra Becali comercializează printre altele creme şi alte produse naturiste, care ajută la întreţinerea tenului și a pielii.

Alexandra Becali alături de iubitul ei în vara acestui an

Fata mijlocie a lui Gigi Becali, studentă la Drept

Alexandra Becali urmează cursurile unei Facultăți de Drept din București. Ea are două surori: Teodora și Cristina. Fiica mijlocie a lui Gigi Becali este prezentă în unele localuri de fițe din nordul Capitalei și merge des la sală, unde își întreține silueta de zeiță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×