Fiica lui Becali și iubitul, la Mamaia! Imagini în premieră cu Alexandra și ”ginerele” latifundiarului din Pipera

EXCLUSIV STIRI MONDENE
Nicoleta C   
în Stiri mondene
01/09/2018, 15:31
Fiica lui Becali și iubitul, la Mamaia! Imagini în premieră cu Alexandra și ”ginerele” latifundiarului din Pipera GALERIE FOTO
Fiica lui Gigi Becali a fost fotografiată alături de iubit, la mare

Fiica mijlocie a lui Gigi Becali a fost surprinsă de mână cu un tinerel ce pare a fi iubitul ei. Aflată la Mamaia, aceasta mergea la brațul ”ginerelui” latifundiarului din Pipera. Alexandra Becali este pe departe cea mai frumușică, dar și cea care face parte din lumea mondenă dintre toate cele trei fiice. În vârstă de 21 de ani, a fost fotografiată de paparazzi alături de un baiat prezentabil, mai înalt decât ea. Îmbrăcată lejer, într-o pereche de pantaloni albi, evazați, purtând și un maiou negru în partea de sus, se plimba relaxată alături de băiat, vezi IMAGINI AICI.

Ultima perioadă în care Alexandra Becali a fost surprinsă de paparazzi a fost la plajă. Aceasta s-a transformat de-a lungul anilor într-o adevărata tânăra femeie. Mult admirată de cei din jur pentru corpul ei fără cusur, blondina se lăsa răsfățată de razele soarelui pe malul Mării Negre. De asemenea, nu numai trupul ei de invidiat a fost în prim-plan pentru jurnaliști, ci și faptul că este inteligentă. În anul 2016, a absolvit examenul maturității cu o medie de 9, 43. A urmat apoi intrarea la facultatea pe care și-o dorea pentru a deveni judecător, adică Facultatea de Drept.

Fiica lui Gigi Becali, Alexandra Becali, a fost surprinsă alături de iubitul ei

fiica lui gigi becali cu iubitul
Fiica mijlocie a lui Gigi Becali a fost surprinsă de mână cu un tinerel ce pare a fi iubitul ei.

Latifundiarul Gigi Becali are trei fiice, împreună cu Luminița Becali. Cei doi au construit încă de la vârsta de 26 de ani, respectiv 14, în ceea ce o privește pe Luminița Becali, o iubire longevivă. Dragostea lor are deja decenii de când rezistă. Iar, potrivit adevarul.ro, patronul clubului sportiv a dezvăluit că ei au ajuns împreună după ce familiile lor s-au pus de acord. De asemenea, o altă parte care poate ridica întrebări este și faptul că cei doi sunt rude. În cadrul unei emisiuni televizate, acum câțiva ani, latifundiarul a spus că îi este verișor de gradul trei Luminiței. ”Bunicii noștri au stat în aceeași casă, suntem rude de gradul trei, dar asta contează mai puțin”, a spus Gigi Becali.

Biografie

George Becali, cunoscut drept Gigi Becali(60) este născut la Zagna, Brăila. Acesta este patronul de fotbal FCSB, politician și om de afaceri. În perioada iunie 2009 și decembrie 2012 a fost membru al Parlamentului României. Statutul lui în Parlament a ținut până în 2012 deoarece a fost condamnat penal. Anul 2008 a venit cu un alt statul pentru acesta, potrivit Forbes România. Gigi Becali a fost numit cel mai bogat om din România. Averea lui este estimată între 2,8 și 3 miliarde de dolari. În clasamentul celor mai bogați oameni, latifundiarul ar fi obținut locul șapte în clasament. Anul 2013 a venit pentru el cu o veste rea. Pe data de 20 mai a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. Toate acestea din cauza a ce făcute între anii 1996-1999. Gigi Becali, în calitate de administrator al terenurilor domeniului de proprietate publică a statului, MAPN a făcut un troc de terenuri cu latifundiarul. Suprafața acestora era de 28,89 de hectare și a avut drept consecință mulți bani. Statul român trebuia prejudiciat de către acesta cu 892,758 de dolari.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×