Gigi Becali, declaraţii şocante! Omul de afaceri donează toată averea!

Filon Stan   
in Stiri de ultima ora
05/02/2018, 17:02
Gigi Becali, declaraţii şocante! Omul de afaceri donează toată averea!

Anunţ şoc făcut de afaceristul Gigi Becali! Acesta vrea să-şi doneze toată averea bisericilor şi actelor de caritate. De când a ieşit din puşcărie, omul de afaceri spune că a făcut donaţii de peste 30 de milioane de euro.

Milionarul a anunţat că doar o mică parte din avere o va lăsa familiei, iar restul va dona pentru ca în ceruri să-l aştepte un palat cu diamante.

Gigi Becali a declarat că îşi va dona întreaga avere! Vrea să beneficieze de aceasta pe lumea cealaltă!

„De când am ieşit din puşcărie am făcut donaţii de 30 de milioane de euro, cu ajutorul Domnului. A murit Vadim, Rockefeller, 103 ani, a avut mii de miliarde, a luat ceva cu el? Eu iau toate astea de pe pământ, eu le iau cu mine, las ceva la familie, de ce să fiu fraier când pot să am palat cu diamante în ceruri.

Acolo este banca cerului, acolo nu e inflaţie, Dumnezeu e cel mai bun paznic, acolo nu e inflaţie, nu pierzi banii, acolo îi găseşti cu siguranţă şi îi găseşti însutit şi dacă eu pot să-i transfer de când sunt pe pământ, de ce să fiu fraier şi să-i las pe pământ, pentru ce să las să ruginească aici, de când sunt pe pământ îi transfer acolo, tot şi  când mă duc acolo am avere acolo”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Ştirea MOMENTULUI

Horoscop zilnic 18 iulie 2018. Zodiile pentru care se ivesc șanse de naratat

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.