Gigi Becali, dispută prin sălile de judecată! Florin Talpan a cerut oficial executarea averii lui

Nicoleta C   
în Stiri de ultima ora
10/08/2018, 11:12
Gigi Becali, dispută prin sălile de judecată! Florin Talpan a cerut oficial executarea averii lui GALERIE FOTO
Gigi Becali, dispută prin sălile de judecată! Florin Talpan a cerut oficial executarea verii lui

Gigi Becali este intr-o dispută prin sălile de judecată cu juristul CSA Steaua, Florin Talpan. ”Colonelul” i-a intentat mai multe procese finanțatorului FCSB, dar războiul este departe de a se încheia. Astazi are loc încă o înfățișare la Judecătoria Sectorului 1. Conform cancan.ro, Talpan a cerut executarea silită a lui Becali. Până acum, juristul CSA a câștigat, dar nu a fost mulțumit de faptul că banii pe care urma să-i primească de la finanțatorul FCSB , drept daune moral, așa că nu și-a încheiat acuzele. Suma care l-a nemulțumit pe jurist este în jur de 3.000 de euro. După câteva luni, a făcut un alt apel care i-a adus și de această dată victoria; o victorie cu un câștig de 30.000 de euro.

”Prin apelul formulat împotriva sentinței civile mai sus evocată, reclamantul a susținut că instanța de fond, deși a constatat fapta ilicită, legătura de cauzalitate și producerea prejudiciului, nu a ținut cont, în stabilirea cuantumului prejudiciului, de răspunsurile jignitoare și de recunoașterea acestor jigniri și calomnii; pârâtul, subliniază apelantul – reclamant, nu numai că îi aduce jigniri, dar îl calomniază și îl hărțuiește, aspecte de care instanța de fond trebuia să țină seama când se aduce în discuție pregătirea sa profesională, sănătatea mintală, dar și atunci când intimatul își încurajează acoliții să îl hărțuiască cu plângeri penale nefondate”, după cele confirmate în motivarea sentinței.

Gigi Becali, dispută prin sălile de judecată! Florin Talpan a cerut oficial executarea verii lui
”Colonelul” i-a intentat mai multe procese finanțatorului FCSB, dar războiul este departe de a se încheia. Astazi are loc încă o înfățișare la Judecătoria Sectorului 1. Conform cancan.ro, Talpan a cerut executarea silită a lui Becali.

Florin Talpan a cerut executarea lui Gigi Becali

Pentru că finanțatorului FCSB nu a mai dat niciun semn după ultima sentință, juristul CSA a depus o cerere la Judecătoria Sectorului 1, înfățișarea fiind astăzi, pentru a continua ce a început. Florin Talpan a cerut oficial executarea omului de afaceri, Gigi Becali. După sentința anterioară, în care juristul îî ceruse drept daune morale pentru jignirile aduse de finanțatorul FCSB, în valoare de un milion de euro, acesta cere acum executarea averii lui. Adica, să-i fie executate conturile bancare, iar daca nu există, atunci să fie puse sub sechestru toate bunurile deținute de acesta.

Gigi Becali, dispută prin sălile de judecată! Florin Talpan a cerut oficial executarea verii lui
Până acum, juristul CSA a câștigat, dar nu a fost mulțumit de faptul că banii pe care urma să-i primească de la finanțatorul FCSB , drept daune moral, așa că nu și-a încheiat acuzele.

Începutul scandalului

După primele jigniri care astăzi au dus la o posibilă executare a finanțatorului FCSB, Florin Talpan a spus că nu s-a împăcat cu acesta, ba chiar va continua cu procesele. ”Nu putea fi vorba de nicio împăcare. M-a sunat o dată, nu știam numărul. Faptul că am răspuns la telefon și am dat bună ziua nu înseamnă că ne-am împăcat. Dânsul m-a jignit pe mine foarte mult. M-a calomnia.” Se pare că patronul FCSB cedase si îl sunase pe jurist, pentru a discuta cele întâmplate. ”Dacă dumnealui m-a sunat, nu înseamnă că ne-am împăcat și că se va ajunge la o înțelegere cu Steaua. Procesele vor merge mai departe așa cum sunt și nu se pune problema de o împăcare”, a declarat Florin Talpan, pentru Digi Sport.

Dar, se pare că de partea finanțatorului FCSB avea o părere diferită față de cea a celui care l-a dus în instanță. ”M-am împăcat cu Talpan, L-am sunat de vreo 2-3 ori ca să glumesc cu el, să-l tachinez. Atunci cand era cu Rapidul. De să nu-mi răspundă? L-am sunat să-l felicit că a fost pe locul 2.” Din partea lui Gigi Becali, apele se calmaseră între ei, ba chiar părea că a înțeles motivul supărării sale, iar, după toate acuzele, urmează și liniște. ”El ce să zică? Acum mi-am dat seama că e un om cuminte, un om bun, și-a făcut și el datoria. Pentru ce să fiu supărat pe el? Se plângea și el. Acum nu-l mai sun. Mi-a zis că merge și el la biserică, asta m-a impresionat. Sunt prieten cu el pentru lucrul ăsta”, a declarat patronul FCSB la ProX.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×