Imagini hot cu fiica lui Gigi Becali! Alexandra, mulată la shopping!

Ionuţ Cataramă   
in Fotbal intern
13/03/2018, 15:27
Imagini hot cu fiica lui Gigi Becali! Alexandra, mulată la shopping! GALERIE FOTO

Alexandra Becali devine pe zi ce trece mai frumoasa. Fiica mijlocie a patronului stelist este o prezenţă care nu poate fi ignorată de cei din jur. Aşa se întâmplă chiar şi când iese să facă un shopping mărunt, de la florărie.

Paparazzii celor de la Spynews  au fotografiat-o pe Alexandra în timp ce cumopăra plante pentru acasă. Tânăra a achiziţionat o cantitate importantă de flori, semn că este o pasionată. A plătit regulamentar cu cardul din dotare şi a dat să plece.

Cei din jur nu şi-au putut dezlipi însă ochii de la frumoasa domnişoară Becali. Blonda era îmbrăcată într-un trening albastru, mulat, care scotea în evidenţă formele deosebite ale tinerei. Pe braţ, ea purta o geantă de câteva mii de euro, aşa încât întregul outfit a fost cât se poate de atrăgător. VEZI IMAGINI CU ALEXANDRA BECALI SUS ÎN GALERIA FOTO

Ştirea MOMENTULUI

Jandarmerița bătută în Piața Victoriei a avut halucinații! Mărturii cutremurătoare!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.