Patriarhul Daniel vs. Gigi Becali – Ce pasiune comună au cei doi „grei”

Maria Cristina   
în Stiri mondene
25/11/2018, 18:25
Patriarhul Daniel vs. Gigi Becali – Ce pasiune comună au cei doi „grei” GALERIE FOTO
Patriarhul Daniel vs. Gigi Becali - Ce pasiune comună au cei doi „grei”

Patriarhul Daniel și Gigi Becali au o pasiune comună. Pe lângă dragostea și devotamentul față de Dumnezeu, Preafericitul și Gigi au o pasiune pentru mașini. Cei doi se dau în vânt după autoturismele scumpe, care emană opulență și bărbăție.

Probabil ni-l amintim cu toții pe Gigi – în urmă cu ceva ani – și băile sale de mulțime atunci când echipa sa de fotbal (n.r. FCSB) sărbătorea o victorie. Latifundiarul din Pipera se urca pe mașina sa, în valoare de aproximativ 250.000 de euro – și făcea un mega-show în fața jurnaliștilor.

Patriarhul Daniel și Gigi Becali, la slujba de sfințire a Categralei Neamului

Ei bine, nici Preafericitul nu se dă înlături de la toate aceste „mofturi” pe care un milionar și le poate permite. Patriarhul României s-a prezentat la slujba de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului într-o limuzina superbă, în timp ce credincioșii din provincie au ajuns la slujba din Capitală cu…autocarul. Pelerinii au venit la București cu autocare puse la dispoziție de către Patriarhie (contra cost). Aceștia au îndurat frigul de afară, iar gazdele nu le-au oferit nici măcar un pahar cu apă. 93 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar 7 au fost transportate la spital.

„Sufletul bogatului nemulţumitor sau nerecunoscător şi nemilostiv a devenit întru totul trupesc, el nu mai este suflet duhovnicesc. Singura preocupare a sufletului este aceea de a se supune trupului lacom de a mânca, de a bea şi de a se veseli, în totală uitare de Dumnezeu şi de semeni”, declara Patriarhul Daniel. Dacă ne uităm la mașina care l-a adus pe Patriarh la slujba de sfințire a Catedralei ne gândim automat că leafa sa lunară este pe măsura capriciilor sale. Preafericitul Daniel are un salariu lunar egal cu cel al liderului Senatului, mai exact, în jur de 16.600 de lei.

Patriarhul României a venit la slujba de sfințire a Catedralei Neamului cu un bolid pe care orice pasionat de mașini și l-ar dori. Mercedes-Maybach S 600 este modelul mașinii pe care a ales-o Preafericitul Daniel, model pe care și Gigi l-a avut în trecut.
Patriarhul României a venit, la slujba de sfințire a Catedralei Neamului, cu un bolid pe care orice pasionat de mașini și l-ar dori. Mercedes-Maybach S 600 este modelul mașinii pe care a ales-o Preafericitul Daniel, model pe care și Gigi l-a avut în trecut.

Gigi Becali, primul enoriaș care a intrat în altarul Catedralei Mântuirii Neamului

Referitor la românii nemulțumiți de sumele atribuite bisericii, Gigi a vrut să le spună următoarele: „Eu le transmit așa: fără Sfânta Liturghie nu există Românie! Cel ce spune că este român și spune că nu a fost la Sfânta Liturghie, nu este român, nu este patriot. Nu există! N-ai ce să le spui lor, ei oricum au demoni. Diavolul mai tare se oftică. Oricât de mare jertfă s-ar face, nu contează! Ce contează pentru o țară 100 de milioane de euro?”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×