Gigi Becali, prezent la slujba de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului. ”Am dat și eu două milioane de euro pentru Catedrală”

Alexandra Chivu  
înStiri mondene
25/11/2018, 09:37
Gigi Becali, prezent la slujba de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului. ”Am dat și eu două milioane de euro pentru Catedrală”
Gigi Becali a fost prezent la slujba de sfințire a Catedralei Naționale

Gigi Becali s-a prezentat duminică dimineață, 25 noiembrie, la Catedrala Mântuirii Neamului, pentru marele eveniment de sfințire a lăcașului sfânt. Acesta a precizat și că a contribuit cu două milioane de euro pentru ridicarea construcție, atunci când Catedrala încă nu avea proiectul făcut.

Totodată, omul de afaceri a declarat, la intrarea în Catedrala Națională, că sfințirea acesteia este cea mai mare realizare a României din ultima sută de ani. ”E cea mai mare realizare a României din ultima sută de ani. Am dat şi eu două milioane de euro la început, când nici nu era proiectul măcar. Să vedem (dacă dau şi pentru pictură -n.r.). Dumnezeu cum vrea”, a mărturisit Gigi Becali.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
gigi becali la sfintirea catedralei mantuirii neamului
Gigi Becali, la biserică
Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×