Gigi Becali, declarații savuroase de la Catedrala Neamului: „Fără Sfânta Liturghie nu există Românie”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/11/2018, 17:14
Gigi Becali, declarații savuroase de la Catedrala Neamului: „Fără Sfânta Liturghie nu există Românie”
Gigi Becali a făcut declarații chiar în fața Catedralei Mântuirii Neamului!

Gigi Becali a fost nelipsit de la marele eveniment al sfințirii Catedralei Mântuirii Neamului, eveniment care l-a bucurat enorm. Acesta este un credincios convins în cuvintele Domnului și sfătuiește pe toată lumea să creadă în Biserica Română. De asemenea, acesta a vorbit, chiar în fața Catedralei Neamului, despre banii care s-au dus la acest proiect, gândit chiar cu 11 ani în urmă, dar și despre oamenii care spun cu vehemență despre banii alocați pentru biserică, bani ce ar fi putut să meargă la spitalele din România.

Ce le explică Gigi românilor înverșunați care contestă bugetul bisericii? „Vreau să fac mărturisire în zilele astea sfinte. Eu nu mai am companii… companiile mele nu sunt decât de preoţi, călugari şi călugăriţe… rar oameni cu care mai stau. Pe unii îi înşală diavolul, fac bani, îşi lasă nevestele. Vor neveste tinere, cu 40 de ani mai tinere decât ei. Ei nu au o bucurie, au chinuri, au momentele alea de poftă trupească, care este o bucurie înşelătoare de moment a lui Satana.”

Gigi Becali, declarații de la Catedrala Neamului: „Ei oricum au demoni”

Gigi Becali a fost întrebat de jurnaliștii de la fața locului despre părerea sa referitoare la românii nemulțumiți de sumele atribuite bisericii. „Eu le transmit așa: fără Sfânta Liturghie nu există Românie! Cel ce spune că este român și spune că nu a fost la Sfânta Liturghie, nu este român, nu este patriot. Nu există! N-ai ce să le spui lor, ei oricum au demoni. Diavolul mai tare se oftică. Oricât de mare jertfă s-ar face, nu contează! Ce contează pentru o țară 100 de milioane de euro?” De asemenea, patronul FCSB a mai discutat și despre faptul că Iohannis nu a fost prezent la sfințirea Catedralei,  despre banii atribuiți acestui proiect, dar și despre cât de fericit l-a făcut acest eveniment.

„Președintele Klaus Iohannis a făcut bine că n-a venit. Nu permit canoanele, el este de altă credință și nu are ce căuta aici. Putea să vină! Cu toate acestea, Patriarhul Daniel era pregătit să-l primească onorat. Sunt multe lucruri pe care le puteți învăța din Sfintele Canoane. Eu, astăzi, sunt foarte fericit, pentru că eu sunt cu adevărat patriot, iar patriotismul înseamnă Sfânta Liturghie. Dacă nu ești la Sfânta Liturghie, n-ai cum să zici că ești patriot.  2 milioane de euro am dat, dar acum 11 ani, când încă nici nu era proiectul. O să dau cât mai vrea Dumnezeu!”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali, primul enoriaș care a intrat în altar

Patronul clubului FC FCSB SA a fost primul om care a intrat înauntrul altarului Catedralei Mântuirii Neamului, abia sfințită. Se pare că Înalții oameni ai credinței i-au acordat acest dar de mulțumire pentru suma dăruită la începutul proiectului, dar și pentru credința sa nemărginită.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×