ULTIMĂ ORĂ! ISU: Un preot și-a dat foc la slujba de sfințire a Catedralei Neamului VIDEO

Maria Cristina   
în Instant Articles
25/11/2018, 11:22
ULTIMĂ ORĂ! ISU: Un preot și-a dat foc la slujba de sfințire a Catedralei Neamului VIDEO

„Un bărbat și-a scos geaca și a incendiat-o. Evenimentul s-a petrecut în zona unui hotel din apropiere, nu în incinta Catedralei. Persoana în cauza a fost condusa la secția de politie, unde s-a deplasat și un echipaj smurd pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Persoana a refuzat transportul la spital”, informează ISU.

Primul bilanț al evenimentelor misiunii de la lăcașul sfânt a adus și episoade teribile. De la începutul desfășurării acțiunilor pentru sfințirea Catedralei Naționale, de la ora 08:00, până acum, echipajele de pompieri SMURD au acordat îngrijiri medicale la aproximativ 30 de oameni. Dintre aceștia, două persoane au fost transportate la spital. De asemenea, conform ISU București-Ilfov, situația cazurilor medicale este dinamică.

Prima reacție din partea BOR după ce un preot și-a dat foc la slujba de sfințire a Catedralei Neamului

Primul bilanț al evenimentelor misiunii e la lăcașul sfânt a adus și episoade teribile. De la începutul desfășurării acțiunilor pentru sfințirea Catedralei Naționale, de la ora 08:00, până acum, echipajele de pompieri SMURD au acordat îngrijiri medicale la aproximativ 30 de oameni. Dintre aceștia, două persoane au fost transportate la spital. De asemenea, conform ISU București-Ilfov, situația cazurilor medicale este dinamică.
Imagini de la fața locului

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române a venitu cu detalii despre cazul teribil întâmplat. Acesta a mărturisit că a comis ceva care i-a adus caterisirea, iar incidentul de azi îl descalifică, dacă este real. ” Vă mărturisesc că eu fiind aici nu am cunoștință de cazul menționat. Eu înclin să cred că nu e vorba de un preot real. Dacă e vorba de un preot caterisit, a comis ceva care i-a adus caterisirea, iar incidentul de astăzi, dacă e real, în descalifică pe cel care l-a comis. Asta înseamnă a protesta împotriva eroilor. E regretabil”, a declarat pentru Antena 3 Vasile Bănescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×