IPHONE 2018. Primele imagini au fost „scăpate” pe internet. VIDEO

Raluca Ogaru    Silviu Ghering   
în Stiri mondene
31/08/2018, 16:13
IPHONE 2018. Primele imagini au fost „scăpate” pe internet. VIDEO GALERIE FOTO
Iată cum vor arăta iPhone XS și XS Plus!

iPhone XS și XS Plus și-au arătat „fața”! Atât de așteptatele telefoane ultra-inteligente de la Apple pot fi văzute! Primele imagini cu iPhone XS și XS Plus au fost „scăpate” pe internet și, bine-nțeles, că au devenit virale. Deși se cam știa deja cum vor arăta cele două telefoane deștepte ca un computer, iPhone XS și XS Plus, „coapte” în laboratoarele de la Cupertino, Santa Clara, California.

În mare, vă reamintim că, așa cum stirimondene.fanatik.ro v-a anunțat deja, în ceea ce privește iPhone XS și XS Plus, designul rămâne în mare parte neschimbat, bazat pe carcasa originală a dispozitivelor anterioare. iPhone XS va avea ecranul cu diagonala de 5,8 inch (14,732 cm), și dimensiunile 14,365 cm x 7,203 cm, cu o grosime de 7,69 mm. Noul iPhone X Plus va avea ecran de 6,5 inch (16,516 cm), dimensiunile 15,753 cm x 7,744 cm și o grosime de 7,75 mm.

iPhone XS, XS Plus. Primele imagini au fost „scăpate” pe internet

În urmă cu numai câteva ore, au „scăpat” pe internet primele imagini cu iPhone XS, XS Plus. Apple a anunțat că pe 12 septembrie va prezenta 3 modele de iPhone, dar și noi modele de Apple Watch, iPad și MacBook.  Site-ul 9to5Mac a „prins” primele imagini cu iPhone XS, XS Plus, din care se poate observa cum vor arăta cele două iPhon-uri cu ecran OLED de 5,8 inch, respectiv 6,5 inch. Le poți vedea și tu mai jos!

VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

iPhone XS și XS Plus vor fi la fel de… „bretonate” ca și modelele precedente

iPhone XS și XS Plus vor păstra „bretonul” din partea de sus a ecranului, vor avea procesoare A12 și iOS 12 preinstalat, vor fi dual-Sim, cu tehnologie Face ID pentru recunoaştere facială, ecran edge-to-edge, camere foto cu senzor TrueDepth, conform go4it.ro. Și iPhone XS, și versiunea mai mare, iPhone X Plus, vor avea 4GB de RAM și bateria din două celule, montate în L, astfel încât capacitatea să crească semnificativ, cu 40%, nu cu 10% cum se știa până acum.

„Cel mai mare model de iPhone, care va fi probabil și cel mai bun din punct de vedere al specificațiilor, va costa aproximativ 999 dolari. Urmașul lui iPhone X va costa însă numai 799 dolari, iar modelul de iPhone cu ecran LCD va fi în jur de 699-769 dolari. Dar este foarte posibil ca Apple să țină cont de reacția fanilor și să lanseze noile telefoane la prețuri mai accesibile decât anul trecut” – Ming-Chi Kuo, expert Apple, analist la TF International Securities

1,33 miliarde de telefoane tip iPhon s-au vândut în 11 ani, din 29 iunie 2007, când Apple a lansat primul model, până la începutul lunii august 2018

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×