Când apare noul iPhone. Versiunea X Plus va fi cea mai mare de până acum!

Raluca Ogaru    Silviu Ghering    Claudiu Melinte   
în Stiri mondene
27/08/2018, 10:55
Când apare noul iPhone. Versiunea X Plus va fi cea mai mare de până acum! GALERIE FOTO
Când apare noul IPhone? În septembrie! Versiunea X Plus va fi cea mai mare de până acum!

Când apare noul iPhone este problema care a trecut la „și altele” bacul, vacanța mare, marea cea mare, muntele, shopingul, pariurile, drifturile nocturne și alte preocupări ale tinerii generații. „Nașterea” noului iPhone preocupă, însă, nu numai pe adolescenți sau tineri, ci întreaga societate, „sclavă” iremediabilă a telefoanelor inteligente, fără de care viața de zi cu zi nu mai poate fi concepută. Așadar, când apare noul iPhone?

Până să aflăm când apare noul iPhone, să ne reamintim că au trecut mai bine de 11 ani de la lansarea primului iPhone, pe 29 iunie 2007, de către compania americană Apple a regretatului geniu Steve Jobs. Vârful de gamă al smartphone-urilor a ajuns cel mai vândut gadget all time, cu, atenție!, 1,33 miliarde de unități vândute până la începutul lui august 2108, conform unor statistici publicate de mobilesyrup.com.

Noul iPhone X va completa seria începută de Apple pe 29 iunie 2007. Toată lumea așteaptă noul model în septembrie
Noul iPhone X va completa seria începută de Apple pe 29 iunie 2007

Când apare noul iPhone. X Plus va fi cea mai mare de până acum!

Revenind la atât de așteptatul iPhone X, revenim la obsesia toamnei: când apare noul iPhone?! Lansarea sa era așteptată pentru luna septembrie, dar au apărut informaţii din interiorul companiei Apple care indică o foarte probabilă amânare. Designul rămâne în mare parte neschimbat, bazat pe carcasa originală a dispozitivelor anterioare. Apple a pregătit 3 modele: iPhone X, iPhone X Plus şi un iPhone de „buget redus”, ca să spunem așa, cu ecran LCD Full Active, nu OLED precum celelalte două, care va permite un design cu margini extrem de subțiri, de cel mult 0,5 mm.

Noul iPhone X va avea ecranul cu diagonala de 5,8 inch (14,732 cm), și dimensiunile 14,365 cm x 7,203 cm, cu o grosime de 7,69 mm. Noul iPhone X Plus va avea ecran de 6,5 inch (16,516 cm), dimensiunile 15,753 cm x 7,744 cm și o grosime de 7,75 mm. Poate fi cel mai apropiat de iPhone 8 (care este cu 1 mm mai „scund” și cu 1 mm mai „gras”). Ultimul, dar nu cel din urmă iPhone, este cel cu ecran LCD de 6,1 inch (15,494 cm), dimensiuni de 15,091 cm x 7,572 cm la o grosime 8,47 mm, adică undeva între actualul iPhone X și iPhone 8.

Caractersitici tehnice și, mai ales, care va fi… prețul noului iPhone

Toate cele trei versiuni vor avea procesoare A12 și iOS 12 preinstalat, vor fi dual-Sim, vor avea acumulatori cu funcţie de încărcare rapidă, tehnologie Face ID pentru recunoaştere facială, ecran edge-to-edge, camere foto cu senzor TrueDepth, Animoji și vor păstra „bretonul” din partea de sus a ecranului, conform go4it.ro. Și noul iPhone X, și versiunea mai mare, iPhone X Plus, vor avea 4GB de RAM și bateria din două celule, montate în L, astfel încât capacitatea ei să crească spre un plus de 10%. iPhone X Plus va avea o baterie de 3.300-3.400 mAh. A treia versiune, cea cu ecran LCD, va avea o baterie dintr-o singură celulă, cu o capacitate de 2.850-2.950 mAh.

  • ATENȚIE! Preţul noului iPhone X va porni de la 700 dolari pentru modelul de 6,1 inch, 900 dolari pentru modelul iPhone X de 5,8 inch şi cel puţin 1.000 dolari pentru iPhone X Plus.
Noul iPhone X din seria 2018 va avea o baterie mult mai puternică decât modelele anterioare, dar designul va rămâne foarte apropiat de cel aflat deja pe piață
Noul iPhone X din seria 2018 va avea o baterie mult mai puternică decât modelele anterioare

Apple este prima companie privată din lume a cărei valoare de piaţă a depășit 1.000 de miliarde de dolari!

„Știrile ProTV” anunțau la începutul lui augustApple a devenit prima companie privată din lume a cărei valoare de piaţă a depășit uriașa sumă de o mie de miliarde de dolari! În cifre: 1.000.000.000.000!! De dolari!!! Compania Apple a luat naştere în 1976, în garajul regretatului Steve Jobs şi a fost cunoscută la început pentru computerele sale cu design neobişnuit.

Producătorul de iPhone a atins suma-record în momentul în care acţiunile sale s-au tranzacţionat cu 207 dolari bucata, evident și acesta un nou record la nivel de acțiune. Iar asta se datorează, în mare parte, noului iPhone X, care este atât de așteptat de toată lumea, cum spuneam la început, deși se anunță mai scump decât modelele precedente. Dai un ban, dar stai în față, cum se spune în popor, te vede toată lumea că ești „jmecher”, ai telefon „tare”, ca să nu spunem „de fițe”.

„Cel mai mare model de iPhone, care va fi probabil și cel mai bun din punct de vedere al specificațiilor, va costa aproximativ 999 dolari. Urmașul lui iPhone X va costa însă numai 799 dolari, iar modelul de iPhone cu ecran LCD va fi în jur de 699-769 dolari. Dar este foarte posibil ca Apple să țină cont de reacția fanilor și să lanseze noile telefoane la prețuri mai accesibile decât anul trecut” – Ming-Chi Kuo, expert Apple, analist la TF International Securities

1,33 miliarde de iPhonuri s-au vândut până la începutul lui august de când compania mericană Apple a lansat primul model, pe 29 iunie 2007

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×