Andreea Antonescu a pozat sexy în costum de baie! Imaginile care au încins internetul

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri mondene
27/08/2018, 09:50
Andreea Antonescu a pozat sexy în costum de baie! Imaginile care au încins internetul GALERIE FOTO
Andreea Antonescu și-a delectat fanii cu mai multe poze sexy, în costum de baie

La 35 de ani, Andreea Antonescu, fosta colegă de trupă a Andreei Bălan, a pozat sexy în costum de baie. Chiar dacă este mămica unei fetițe de 7 ani, artista nu s-a sfiit să își arate trupul apetisant, în ipostaze extrem de fierbinți. Fanii? Bineînțeles că au fost foarte încântați să o vadă așa, mai ales că vedeta se bucură de un real succes mai ales în rândul nostalgicilor care nu pierdeau niciun concert Andre, în jurul anilor 2000.

Nu vă închipuiți că Andreea Antonescu a uitat de un minimum de decență! Nu! Fosta jumătate brunetă a trupei Andre a ales să pozeze în costum de baie, în diferite cadre foarte ofertante, de la plajă sau piscină, până la vaste lanuri de grâu. Andrea Antonescu adoră să pozeze, iar atunci când este în fața aparatului de fotografiat, renunță la orice inhibiții.

Andreea Antonescu, sexy în costum de baie

Chiar dacă nu mai este o fetișcană de liceu, așa cum era când s-a lansat, Andreea Antonescu nu s-a sfiit să pozeze sexy în costum de baie. Trupul extrem de bine lucrat a lăsat să iasă în evidență bustul generos al artistei, care a fost mereu o încântare pentru fani.

Chiar dacă are 35 de ani acum, la 18 ani după lansarea Andre, Andreea Antonescu a pozat sexy în costum de baie, spre deliciul fanilor
Chiar dacă are 35 de ani acum, la 18 ani după lansarea Andre, Andreea Antonescu a pozat sexy în costum de baie, spre deliciul fanilor

De asemenea, Andreea Antonescu a fost fotografiată în bustiere și colanți foarte mulați, în multe alte iposataze și decoruri extrem de interesante. Acest pictorial sexy oferit fanilor de către Andree Antonescu poate fi vizionat în GALERIA FOTO de mai SUS! ”Pentru o mamă este extraordinar să arăți așa!”, i-a transmis un fan de pe rețelele de socializare.

18 ani de când s-a lansat trupa Andre

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au format, în perioada 1998-2001, una dintre cele mai de succes trupe din România. Cele două fetițe de liceu, care erau impresariate de proprii părinți, au ajuns să cunoască succes după succes, lansând HIT-uri pe bandă rulantă. Fanii erau în extaz, tineretul asculta aproape non-stop melodiile lor, iar aceste cântece deloc greu de memorat datorită ritmului foarte activ și al versurilor ușoare, răsunau în discotecile din țara noastră. 

”Prima formulă a trupei le avea pe fiica mea şi pe Simona Nae în componenţă. Aveau 11 ani, cred. Au mers peste tot, la toate emisiunile acelea care se făceau atunci. Apoi Simona s-a retras, iar eu cu tatăl Andreei Antonescu (35 de ani) ne-am gândit să facem o trupă cu ea şi cu Andreea Bălan (34 de ani). Ambele fete aveau deja câte un album înregistrat, Andreea Antonescu avea unul făcut de Adi Ordean”, a declarat Săndel Bălam, tatăl Andreei Antonescu, pentru Click.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, un lung șir de coincidențe

Când s-au lansat, cele două adolescente nici nu visau să cunoască măcar jumătate din succesul pe care l-au gustat din plin. Ele au fost hărăzite să lucreze împreună, mai ales că au fost legate de un lung șir de coincidențe.

”Ambele locuiau la etajul 1, la apartamentul 5, şi pe amândouă le mai cheamă şi Georgiana. Pe vremea aceea nu ne gândeam la succes şi bani sau că vom ajunge la un nivel. Însă am ajuns destul de sus cu trupa, care s-a destrămat în 2001. Am fost sunaţi (n.r. de către Cat Music) să semnăm contractul pentru că piesa lor, «Petrecerea», trebuia să apară pe o compilaţie cu alte melodii cunoscute. Iar la trei luni diferenţă, în 1999, am lansat şi primul album, La întâlnire”, a mai povestit pentru sura citată cel al cărui proiect a fost formația Andre.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×