Profeția lui Arsenia Boca despre România „Se va consuma carne de om”

Raluca Ogaru    Ana Ioana   
în Stiri de ultima ora
26/08/2018, 14:46
Profeția lui Arsenia Boca despre România „Se va consuma carne de om”
Profeția lui Arsenia Boca despre România „Se va consuma carne de om„

Profeția lui Arsenia Boca despre România: „Se va consuma carne de om”. Profețiile părintelui Arsenie Boca continuă să uimească. Părintele se pare că ar fi vorbit și despre sfărșitul lumii.

Vor fi semne care ne vor arăta cum lumea se va sfârși nu deodata, ci puțin câte puțin. Ceea ce va urma pentru români este cu adevărat cutremurător.„ Apocalipsa nu va veni deodată, spurcăciunea va fi peste tot, iar țara va muri încetul cu încetul„

Citește și: Diana Georgescu rupe tăcerea! Fosta iubită a lui Connect-R spune TOT

Citește și: Bianca Drăgușanu spune tot despre relația cu Victor Slav

Profeția lui Arsenia Boca despre România „Se va consuma carne de om„

Părintele renumit pentru profesiile sale a spus că Apocalipsa nu va veni așa cum credem toți, ea se întâmplă deja. Semnele se văd. „Părintele ne-a vorbit despre sfârșitul lumii, că sfârșitul lumii nu va fi asa cum gandim noi ca va muri toata lumea odata. Ci va muri pe rând. Într-o parte de lume vor fi războaie, în alta parte cutremure, în alta înecari, vor fi accidente peste accidente, vor fi boli necunoscute și fără de leac. Toate acestea le putem vedea în zilele noastre.

Toate semnele proroocite de Părintele Arsenie Boca din anul 1945-1946 au fost tălmăcite din cartea sfântă. Arsenie Boca a spus că Apocalipsa se va ridica de la răsărit.”Apocalipsa ca se va ridica de la Răsărit un popor fara cruce, va bântui casele oamenilor, le va dărâma, le va nimici, se va călca om pe om, se va mânca carne de om si se va bea sânge de om. Cine va ramane din războiul acesta va fi ales ca grâul din pleava.leava zboara, iar graul ramane. Se va alege cine va ramane”, a mărturisit Arsenie Boca.
“Nu vă spun de la mine. Așa scrie în carte,  in Biblie”, a mai spus părintele în timpul în care făcea profețiile.

Profețiile Părintelui Arsenie Boca despre România

„Hai, să-ți spun cum se va descotorosi România de comunism. Toate celelalte țări comuniste vor face pașnic trecerea de putere de la comunism la capitalism – ca și cand dai cămașa de pe tine și iei alta cămașă – numai Romania va face trecerea prin vărsare de sânge si vor muri mulți” Părintele a prezis și că Ceaușescu a murit în ziua de Crăciun, iar că el însuși va muri cu 3 săptămâni înaintea lui.Pe lângă aceasta, a prezis și cutremurul din 1977. „Blocurile din București vor ajunge ca și cutiile de chibrituri“

Apocalipsa

„Vine timpul, și e foarte aproape, când toți preoții vor repara bisericile, iar alții vor construi altele noi, dar nelucrând ei la sufletul omului, vor ramane bisericile goale, cucuvelele vor cânta într-însele. Roadele slăbirii în dreapta credința a teologilor în facultăți și seminarii vor fi preoții, care vor fi și mai slabi ca învațatorii lor; mai ales in Transilvania ortodoxia aproape că va dispărea, ultima redută va fi Sibiul, dar va cădea și acesta. Dumnezeu nu forțează mântuirea nimănui. Cine are minte să ia aminte”.

„Veți vedea și veți înțelege spurcăciunea peste tot in jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituțiile statului, în conducerea lui și mai ales in politică. Din nefericire, ea va intra pe furiș chiar și în sanul Bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii își vor pierde speranța. Doar cei care își vor pastra credința adevărată vor fi salvați și mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×