Bianca Drăgușanu spune tot despre relația cu Victor Slav

Raluca Ogaru    Ana Ioana   
în Stiri mondene
26/08/2018, 12:29
Bianca Drăgușanu spune tot despre relația cu Victor Slav GALERIE FOTO
Bianca face dezvaluri despre relatia pe cadre o mai are impreuna cu tatal copilului ei, victor slav

Bianca Drăgușanu spune tot despre relația cu Victor Slav. Cei doi au fost surprinși nu de puține ori împreună, chiar și după despărțire. Aceștia au spus că vor menține o relație frumoasă și cât de cât apropiată de dragul fetiței lor, Sofia, doar că aparițiile lor dau mai mult de bănuit.

Foștii prezentatatori de televiziune au spus că se vor implica amândoi în creșterea fețitei lor. Momentan Bianca se află într-o altă relație tumultoasă cu un luptător străin, Tristan Tate. Relația pe care o are blondina este extrem de complicată, însă  reușește să își împartă timpul și să nu o facă pe fiica sa simtă.

Citește și: Giani din Las Fierbinţi a vorbit despre boala pe care o are! Prin ce suferinţe trece actorul

Citește și: Cât de mult s-a schimbat Doinița Oancea! Actrița are un nou iubit și este de nerecunoascut

Bianca Drăgușanu spune tot despre relațiacu Victor

Blondina și Victor Slav au fost căsătoriți, au divorțat, iar mai apoi au facut-o pe micuța Sofia. Cu puțină vreme în urmă au decis să o ia pe drumuri separate. Bianca s-a reîndrăgostit de Tristan Tate, un luptător străin, iar Victor Slav tocmai a devenit cel mai sexy burlac. „Nu am fost la vreo distracție, așa cum s-a lăsat să se înțeleagă, ci ne-am dus împreună la Deva, să o luăm pe micuța noastra de la bunici. Fetița noastră a stat două săptămâni acolo, la cules de afine și de mure, așa cum se întâmplă vara. Mi se pare normal să facem acest lucru, suntem oameni civilizați! Ambii ne iubim copilul foarte mult și încercam, pe cât putem, să îl creștem împreună, este ceva firesc”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Vedeta a dezvăluit și cum îi spune micuța Sofia, dar și cum îl strigă pe tatăl ei. Se pare că cei doi reușesc să mențină deocamdată o relațoe care să nu o afecteze prea mult pe micuța lor.“Ma bucur ca acum am mai mult timp pentru mine si Sofia, o iubesc enorm si simt cum mi se rupe sufletul atunci cand plec de acasa si ea ma tine de rochie si imi spune: «Nu pleca, mami…, Banca, nu peca…». Asa imi zice ea «Banca», nu «Bianca». Apoi cand vine «tati Vantur», ca asa ii spune lui, nu Victor, se roaga la fel, cu ochisorii ei mari…«Tati, nu peca, nu peca!». Nu iti vine sa o lasi nici macar un minut. E minunata, si noi doi chiar avem grija de ea impreuna”, a povestit fosta prezentatoare a show-ului matrimonial „Te vreau lândă mine”.

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Blondina s-a născut în Hunedoara pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Foștii prezentatori s-au căsătorit civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din București. Nunta a fost pe 29 septembire în același an. Aceștia s-au bucurat de nașii celebri, Nicoleta Luciu și soțul ei, Zsolt Csergo. Din nefericire, maiajul lor nu le-a priit, deci n-a durat prea multă vreme. Aceștia au divorțat doar la cătva luni după ce au devenit soț și soție. Uimitor a fost faptul că relaia lor a fost mult mai bună decât înainte de căsătorie, așa că și-au reluat-o în secret.

Blonda a făcut public totul după ce au văzut că lucrurile între ei merg din ce în ce mai bine. Micuța lor, Sofia Natalia, a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Momentan are un atelier de croitorie care merge mai bine ca niciodată. Acum, rămasă fără emisiunea matrimonală unde ocupa locul de gazdă, se ocupă strict de atelier. Vedetei se pare că îi merge din ce în ce mai bine, speculându-se că scoate bani frumoși din rochiile pe care le face dar și din contractele de immagine cu care este plătită foarte bine.
La cârma fostei sale emisiuni a venit Andreea Mantea, fosta prezentatoare a emisiunii de noapte „Wowbizz”.

Ce alte afaceri are în plan Bianca Drăgușanu

Pe când era într-o relație cu tatăl copilului său, Victor Slav, a recunoscut nu-i lua niciodată cadouri, și că asta i-a dat oportunitatea să se gândească la o afacere.„Victor nu îmi face niciodată cadouri. Toată îmbrăcămintea mi-o cumpăr personal și, în special, încălțămintea. În cazul meu este mai dificil cu pantofii, fiindcă port un număr mare la picior, 41, și nu găsesc pe nicăieri mai nimic. Iar când am norocul să văd produse de încălțat potrivite, atunci cheltui fără număr. De pildă, îmi achizitionez de pe un site celebru, cunoscatoarele știu, câte 8-9, chiar și 10 perechi odată, dintre care șapte îmi sunt bune, trei nu, fiindcă nu arată toate ca în poze! Uite de exemplu, recent mi-am comandat o pereche de pantofi care nu îmi vin, și îmi pare rău, că nu sunt chiar ieftini și stau cu banii blocați!”, a dreclarat Bianca în trecut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×