Cât de mult s-a schimbat Doinița Oancea! Actrița are un nou iubit și este de nerecunoascut

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri mondene
25/08/2018, 17:15
Cât de mult s-a schimbat Doinița Oancea! Actrița are un nou iubit și este de nerecunoascut GALERIE FOTO

Cât de mult s-a schimbat Doinița Oancea! Actrița are un nou iubit și este de nerecunoascut în ultima perioadă. După despărțirea de Ionuț Ghenu și trădarea acestuia cu cea mai bună prietenă, Lora, actrița a ales să își trăiască poveștile de dragoste departe de luminile reflectoarelor.

Despre Lora și Ionuț Ghenu s-au scris zeci de articole, iar lumea a fost extrem de dezamăgită să audă despre cântăreața Lora că îl părăsește pe soțul ei, Dan Badea, pentru a-și trăi povestea de dragoste alături de Ghenu, iubitul celei mai bune prietene ale sale de la vremea respectivă.

Cele două cupluri, Doinița Oancea – Ionuț Ghenu și Lora – Dan Badea, petreceau deseori concediile împreună, iar cele două (Doinița și Lora) erau nedespărțite. Până în ziua în care Lora își anunța divorțul, iar lumea se întreba care este motivul rupturii dintre cei doi soți, dar și cauzele „răcirii” relației cu Doinița.

Cât de mult s-a schimbat Doinița Oancea! Actrița este de nerecunoascut

Ei bine, toate acestea au trecut, iar cele două sunt acum „foste prietene”. Lora trăiește o frumoasă poveste de dragoste – care a trecut prin multe sacrificii – alături de Ionuț Ghenu, iar Doinița, pare-se, și-a refăcut și ea viața.

După episodul amoros cu Augustin Viziru, unde presa vuia că cei doi urmează să își unească destinele, Doinița a renunțat la actor și a  apărut în prim-plan cu un alt bărbat.

Actrița, în vârstă de 35 de ani, trăiește clipe de neuitat alături de actualul său iubit. Un bărbat misterios, înalt, tautuat și plin de pătrățele. Vedeta își dorește ca detaliile relației ei să rămână în intimitatea sa și a familiei ei, potrivit Click.ro.

“Nu vreau să arăt chestii sentimentale din viaţa mea. Nu, el nu e însetat de celebritate. Suntem de doi ani împreună. Vreau să îmi trăiesc povestea în intimitate”, declara Doiniţa Oancea la Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×