Loredana Groza, la plajă! La aproape 50 de ani, cântăreața s-a afișat într-un costum de baie minuscul

Raluca Ogaru    Nicoleta C   
în Stiri mondene
06/07/2019, 11:23
Loredana Groza, la plajă! La aproape 50 de ani, cântăreața s-a afișat într-un costum de baie minuscul GALERIE FOTO
Loredana Groza, la plajă! Cântăreața s-a afișat în ipostaze incitante pe malul Mării. Diva anilor 90 nu se sfiește să se lase răsfățată de razele soarelui ori să se pozeze în diferite posturi.

Loredana Groza, la plajă! Cântăreața s-a afișat în ipostaze incitante la malul Mării. Diva anilor 90 nu se sfiește să se lase răsfățată de razele soarelui ori să se pozeze în diferite posturi. Aceasta, aflată în vacanță, în Grecia, s-a pozat într-un costum de baie de-a dreptul curajos. Simbolul muzicii românești purta un costum negru, format din spirale, care îi acopereau zonele intime, lăsând la vedete bucăți de piele care te-ar face să te întrebi câți ani are de fapt. Cântăreața parcă deține leacul tinereții fără bătrânețe.

Loredana Groza, la plajă! La aproape 50 de ani, cântăreața s-a afișat într-un costum de baie minuscul
Loredana Groza arată impresionant la aproape 50 de ani. Cîntăreața parcă deține elixirul tinereții.

Biografie

Loredana Groza Boncea(48), după numele său real, născută în Onești, a venit la București, iar de atunci drumul ei a fost unul spectaculos. Aceasta a terminat Liceul de Matematică-Fizică nr. 1 din Onești. De-a lungul timpului a fost la diverse concursuri de muzică, pentru a se remarca. A luat Premiul I LA Festival Regional ”Retorta de cristal”, în anul 1984. La 14 ani, a participat la vestitul festival ”Cântarea României” de la Focșani, unde a fost remarcată de Dumitru Moroșanu și Zsolt Herestely. Cei doi au chemat-o la București, pentru a participa la ”Steaua fără nume”. Pentru faptul că vârsta minimă pentru a putea participa la acest concurs era de 17 ani, iar aceasta avea 14, a fost nevoită să-ți ascundă vârsta.

La vârsta de 16 ani, a participat la longevivul festival românesc ”Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia”; loc în care a câștigat marele premiu. În cadrul festivalului, aceasta a cântat câteva piese, care ulterior i-au fost încredințate: ”Mă întreb de ce?”. ”Când iubești”, ”Să nu-mi spui bun rămas”, ”Nu pot trăi fără dor” și ”Cine crede în iubire?”. În anii 2000, în care și-a creionat întreaga carieră, aceasta a colaborat cu formația Șuie Paparude, cântând doar două piese cu aceștia. Tot în acelați ani, Loredana Groza a pozat în cunoscuta revista Playboy. După ce au trecut 10 ani, Loredana Groza a început din nou colaborarea cu Adrian Enescu, cu care semnează o parte de creație a unui nou album, ce-i aparține, ”Diva Inamorata”. La scurt timp, au urmat și două albume cu inspirație folclorică: Agurida și Zaraza. Anul 2006 a adus-o pe Loredana într-o nouă ipostază: cea de garzdă la MTV Romania Awards. În 2008, aceasta a fost cunoscută mai bine de publicul românesc datorită rolului ei din ”Inimă de țigan” și ”Regina”.

Loredana Groza, la plajă! Care au fost motivele pentru care a renunțat la Vocea României?

Loredana Groza, la plajă! La aproape 50 de ani, cântăreața s-a afișat într-un costum de baie minuscul
Cîntăreața, alături de fiica sa.

Loredana Groza, fiind una dintre jurații care au fost de la începutul show-ului muzical, dar se pare că nu până la finalul lui, ci doar până în acest sezon, a decis să părăsească emisiunea. Niciun concurent până, care a fost sub aripa artistei, nu a reușit să câștige marele premiu al concursului muzical. O dată cu plecarea ei, a mai decis să părăsească și un alt jural show-ul: Adi Despot. În locul simbolului muzicii românești, Loredana, va veni pe scaunul ei o artisă destul de nouă pe piața muzicală, Irina Rimeș.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×