GALERIE FOTO | Şi ea a uitat pozele astea! Cum arăta Loredana Groza în tinereţe! Nici nu zici că-i ea!

Ionuţ Cataramă   
în Galerie foto
05/01/2017, 18:56
GALERIE FOTO | Şi ea a uitat pozele astea! Cum arăta Loredana Groza în tinereţe! Nici nu zici că-i ea! GALERIE FOTO

Loredana Groza a traversat mai multe transformări de look, în ultimii 25 de ani. Solista a apelat la mai multe “inginerii” cosmetice pentru a se păstra fresh, la 46 de ani.

„Femeia-cameleon”, cum a fost ea supranumită s-a născut pe data de 10 iunie 1970 la Oneşti, judeţul Bacău. A început să cânte de la vârsta de 3 ani, pasiunea sa continuând în timpul şcolii primare şi al liceului. În 1977, în clasa I a jucat în mai multe piese de teatru, una dintre ele (intitulată „Problema problemei”), fiind montată pe scena Casei de Cultură din Oneşti.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Printre pasiunile sale din şcoala generală s-au numărat (pe lângă muzică, fiind în corul şcolii din clasa a V-a ), handbalul şi învăţătura. Pentru meritele sale, Loredana a fost aleasă comandantă de unitate. A participat la olimpiade şcolare, obţinând locul I la faza pe ţară la disciplina limba română. A fost şi este pasionată de „toate materiile care te ajută să-ţi dezvolţi o gândire armonioasă”. Fiind pasionată şi de poezie, este acceptată în cenaclul literar „Sburătorul” sub îndrumarea poetului Isbăsescu. A studiat vioara timp de 8 ani (de la vârsta de 6 ani până la vârsta de 14 ani) şi a urmat cursuri de balet. Primele aprecieri apar la „Forumul Naţional al Pionierilor”.

În 1984 a fost admisă cu nota 9,95 la Liceul de Matematică – Fizică nr.1 din Oneşti, fiind prima pe liste. A câştigat Premiul I la Festivalul regional „Retorta de cristal” (1984), iar la nici 14 ani, la faza naţională a concursului „Cântarea României” de la Focşani, a fost remarcată de Dumitru Moroşanu şi Jolt Kerestely, care au chemat-o la Bucureşti să participe la preselecţia concursului „Steaua fără nume”, deşi vârsta minimă acceptată prin regulament era de 17 ani. Pentru a putea participa la acest concurs a fost nevoită să nu-şi spună vârsta (având la acea dată doar 14 ani). A concurat cu Ramona Bădescu şi Camelia Florescu.

A câştigat „Steaua fără nume” în toate fazele lui, ultima etapă fiind în 1986. Probele au fost destul de dure: dicţie, recitare, cântat doar cu pianul, apoi cu orchestra Radiodifuziunii Române, un duet cu o vedetă consacrată (Loredana va cânta în duet cu Dorin Anastasiu). În 1985 a câştigat Premiul I la Festivalul regional „Toamna muzicală băcăuană”.

Cel mai ciudat moment al carierei ei a avut loc în 2000, când Loredana a renunţat la orice urmă de pudoare şi, pentru o sumă de-a dreptul colosală de bani, a acceptat să pozeze goală în Playboy, în ceea ce avea să devină unul dintre cele mai bine vândute numere ale revistei iepuraşului cu papion din România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×