Ce a făcut Loredana imediat după ce a fost înlocuită la ”Vocea României”

Claudiu Ilie  
înLoredana Groza
04/06/2018, 12:46
Ce a făcut Loredana imediat după ce a fost înlocuită la ”Vocea României”GALERIE FOTO

Loredana a aflat că a fost înlocuită din show-ul de televiziune Vocea României! Fosta jurată a celebrului concurs de talente, înlocuită cu Irina Rimes, nu a fost foarte afectată, sau cel puțin nu a lăsat să se vadă.

A urcat imediat pe scenă și a făcut un show de zile mari la Cluj-Napoca! Celebra artistă a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook. Fanii au reacționat imediat la noutățile făcute publice.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ce a făcut Loreda, după ce a fost înlocuită la ”Vocea Romaniei”? Show!

Loredana a făcut un show impresionant la Sala Polivalentă din Cluj în timp ce în București se anunța noul jurat de la “Vocea României”. Loredana le-a mulțumit fanilor că au fost alături de ea într-un număr foarte mare. “Mulțumesc Cluj pentru o seară demențială!! Mamma Mia a răsunat la Sala Polivalentă special pentru voi!!! Dragoste???????~Loredana #mammamia #cluj. Sasee vine vine vineee…..#mammamia #thankyou #cluj #harry #brenciu @horiabrenciu #love #loredana #loredanagroza”, a scris vedeta pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×