Loredana Chivu a înnebunit toți bărbații din România! Și-a expus INVESTIȚIILE la soare

Raluca Ogaru    Ana Ioana   
în Stiri mondene
25/08/2018, 13:22
Loredana Chivu a înnebunit toți bărbații din România! Și-a expus INVESTIȚIILE la soare GALERIE FOTO

Loredana Chivu a înnebunit toți bărbații din România! Și-a expus INVESTIȚIILE la soare! Ce s-a văzut când s-a întors cu spatele? Se știe că fosta asistentă păcătoasă nu se sfiește să își arate formele care încing gândurile bărbaților.De câte ori apare blonda în costum de baie, primește numai complimente.

Deși nu este împlinită pe plan sentimental, aceasta pare mai fericită ca nicodată de una singură. Fotografiile cu ea postate pe conturil epersonale de socializare au încins bine imaginația fanilor săi. Internauți se pare că adoră pozele care îi descoperă trupul.

Citește și: TOPUL celor mai bine cotate actrițe din filmele pentru adulți. GALERIE FOTO EXPLOZIVĂ +18

Citește și: Smiley a rescunoscut relația cu Gina Pistol! „E o femeie ideală

Loredana Chivu a înnebunit toți bărbații din București!

Și-a expus posteriorul la soare. Blondina merge destul de des la poscinele Capitalei, iar când are ocazia, alege destinații exotice. Loredana are în jur de 200 de costume de baie în garderobă. Toate diverse, colorate, sexy și la modă. Vedeta este pozată în diferite costume pentru plajă transparente și decoltate care îi descoperă trupul bine sculptat.Încă de cum își face blondina apariția la piscină, cei prezenți au ochii ațintiți asupra ei.

Silueta sa de invidiat taie respirația bărbaților. Fosta asistentă păcătoasă își etalează mândra bustul generos, dar mai ales postetiorul cu care face furori. Vedeta a mprturisit că și-a băgat grăsime proprie în fese, nu de mult, și că are silicoane la nivel mamar. Blondina spune că se ocupă mult de aspectul său fizic. Aceasta merge des la sală să facă exerciții pentru întreținere. Frecventează saloanele de înfrumusețare unde face masaje anticelulitice

Loredana Chivu încinge imaginația bărbaților

Blonda îsi pune la înaintare bustul generos și posteriorul apetisant de fiecare dată. Sutienul decoltat și slipul minuscul lasă să se vadă trupul său atent lucrat. Loredana Chivu este una dintre cele mai sexy manechine din showbiz.Cu toate acestea, blondina spune că nu ține fel de fel de diete drastice, deci nu face sacrificii exagerateca să arate așa. Fosta asistentă are o alimentație echilibrată , nu se abține de la mâncare, dar are grijă să nu exagereze. Vedeta merge de două ori pe săptămână la masaje anticelulitice, unele bazate pe curent electric.

Aceasta a recunoscut public intervențiile pe care le-a suferit ca să arate fix cum își dorește. Loredana Chivu și-a pus silicoane și și-a injectat puțină grăsime proprie în fese. Pentru a-și menține buzele voluminoase, merge odată la câteva luni să își bage acid hialuronic în buze și botox pentru a scăpa de riduri. La fiecare apariție a sa, Loredana reușește să întoarcă toate privirile.Dansează lasciv în cluburi, se plimbă pur și simplu cu rolele în parc sau este la piscină, blonda iese în evidență. Lore știe să-și aleagă ținutele perfecte pentru a-și evidenția trupul de sirenă.

Declarații despre operațiile estetice

”Am avut înainte 450 de grame iar acum am 615 grame. Prima reacţie a fost să îmi pun mâna pe sâni, după ce mi-am făcut operaţia. “Am 57 de kilograme, dar am 1,73 inaltime si oricum am oasele foarte grele. Am facut o pauza de la sala, dar vreau sa incep din nou antrenamentele. Nu vreau sa-mi mai fac nicio interventie ca nu prea mai am ce sa-mi fac. Posteriorul nu este operat, toata lumea ma intreaba. Un posterior… cand e operat… se vede. Al meu e natural, nu am nici macar injectii cu grasime pentru ca nici n-am avut de unde sa-mi iau grasime.

Si nu, nu e facut. Daca lucrati la sala probabil o sa aveti si voi, cele care ma intrebati. Eu am talia foarte mica, am 59 centimentri, iar la fund am 98 centimetri si din cauza asta se si vede asa. La sani am 95. Am fost norocoasa in privinta asta. Toata lumea ma intreaba de fund… pana si fata la care merg eu la masaj e intrebata de fiecare clienta “Vai, dar Loredana are cumva silicon in fund?” Nu! Nu am. Si n-as avea de ce sa nu recunosc. Pana la urma nu e o rusine. Fiecare face ce vrea si ce isi doreste. Nu trebuie sa dam explicatii nimanui pentru hotararile noastre”, a declarat  în trecut fosta asistentă păcătoasă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×