Cristina Șișcanu a răbufnit în noaptea nunții din cauza criticilor!

Raluca Ogaru    Ana Ioana   
în Stiri mondene
25/08/2018, 13:04
Cristina Șișcanu a răbufnit în noaptea nunții din cauza criticilor! GALERIE FOTO
Cristina Siscanu a fost criticata dur pentru vestimentatia aleasa in noaptea nuntii

Cristina Șișcanu a răbufnit în noaptea nunții din cauza criticilor! Fosta jurnalista a fost criticată pentru vestimentația aleasă în ziua cea mare. Cristina Șișcanu ar fi trebuit ca pe 24 august să fie fericită peste măsură, însă ceva a suparat-o. Aceasta a fost criticată dur pentru hainele pe care a ales să le poarte, așa că a răbufnit de supărare. Vedeta și soțul acesteia, Mădălin Ionescu, și-au reînnoit jurămintele.

Aceasta s-a întâmplat după ce a Cristina a rămas fără verighetă în urma unui furt. În pofida zilei fericite pe care trebuia s-o aibă, criticile au făcut-o să își spună supărarea chiar în noaptea nunții. Soția fostului prezentator a fost criticată dur pentru felul în care s-a îmbrăcat. Într-un târziu a decis să își spună oful pe o rețea personală de socializare.

Cristina Șișcanu a răbufnit în noaptea nunții din cauza criticilor!

Fostul prezentator al unei emisiuni de noapte și soția lui și-au reînnoit jurămintele. În urma unui furt, Cristinei Șișcanu i-a dispărut și verigheta. Cei doi au ales să își spună din nou jurămintele la biserică și să organizeze o mică petrecere. Vedeta a fost criticată din cap până-n picioare, motiv pentru care a și răbufnit chiar în noaptea nunții. Ziua specială de 24 august a fost umbrită de comentariile gurilor răutăcioase.

“Am sufletul plin de tristețe”, a mărturisit aceasta.  Mireasa a decis să poarte o ținută extravagantă. Pentru ziua cea mare a ales o vestimentație compusă dintr-o pereche de colanți transparenți cu o broderie deosebită. Iar o bluză lungă în partea din spate și simplă a întregit celebra vestimentație dur criticată.

Mesajul miresei în urma criticilor

“Am sufletul plin de tristete… Romanii sunt un popor atat de trist… E foarte tarziu… copilul meu cel mic doarme langa mine si ma uit la ea… si ma cuprinde nelinistea… Cum va creste intr-o societate plina de atata ura? Ce i se poate intampla unui om ca sa ajunga sa jigneasca cu o usurinta greu de descris… doar asa stand pe canapea si butonand pe telefon? De ce sa executi un suflet fara mila? Un suflet pe care nici nu l-ai cunoscut vreodata…

Da, asa m-am imbracat, consiliata fiind de specialisti in domeniu. Si mi-a placut! Nu este o rochie! Este o tinuta alcatuita din bluza si pantaloni. Cum sa «urli» ca se vad partile intime cand nu exista asa ceva? Nici daca as fi ridicat bluza nu s-ar fi vazut vreo parte intima! Cum sa arunci cu noroi intr-un om in ziua in care traieste un eveniment fericit?! Si vorbim despre educatie si piosenie? Really? Atat de trist… ”, a mărturisit Cristina Șișcanu pe Instagram.

“Imi place tinuta. Si imi pare rau ca ai fost jignita. Dar cred ca daca nu s-ar expune online atat de mult, nu s-ar petrece aceste neplaceri. Eu nu am nici Facebook, nu postez nimic pe Insta. Si e asa bine cand impartasesc evenimente din viata mea, calatorii, fotografii doar cu cei cu care doresc. Trebuie sa ne asumam ce ni se intampla in functie de ceea ce facem. Stiu ca pentru persoane publice trebuie mediatizare, dar totusi evenimentele private pot fi tinute asa: privat. Va doresc numai bine. Si peste doi ani, am sa-ti copiez tinuta sa sarbatoresc si eu. A fost foarte frumoasa”, a fost unul din comentariile adresate miresei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×