Fiica Irinei Loghin s-a măritat la 40 de ani! Imagini superbe de la nuntă

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
25/08/2018, 11:26
Fiica Irinei Loghin s-a măritat la 40 de ani! Imagini superbe de la nuntă GALERIE FOTO

Fiica Irinei Loghin s-a măritat la 40 de ani! Imagini superbe de la nuntă au apărut imediat după frumosul eveniment, care a marcat cea mai fericită zi din viața celor doi miri. Irina Iris Loghin, fiica Irinei Loghin, s-a căsători la vîrsta de 40 de ani. Fata artistei s-a iubit în trecut cu fiul lui Ion Dolănescu, Ionuț.

Fata cântăreței s-a căsătorit cu alesul inimii sale într-un cadru de poveste, iar nași le-au fost artiștii Alina și Romeo Negoiasa, care fac parte din formația “Alesis”. Petrecerea care a urmat după ceremonia religioasă a fost deschisă de Fuego, “fratele” de suflet al miresei.

Fiica Irinei Loghin s-a măritat la 40 de ani! Imagini superbe de la nuntă

Iris Loghin a devenit doamna Cernea, după ce și-a unit destinul cu Bogdan, un tânăr din Târgu-Jiu. Fiica iubitei interprete de muzică populară a strălucit în rochia de mireasă, iar mama sa a radiat de fericire lângă aceasta.  Ceremonia religioasă a avut loc la Mănăstirea Cașin.

Petrecerea s-a desfășuarat într-un restaurant din București. Fuego a dat startul distracției, el cântând când mirii au dansat primul vals în calitate de soț și soție. Îndrăgitul artist a ales o melodie emoționantă, care se numește “Te iubesc” și în timp ce performa, alături era Irina Loghin care avea lacrimi în ochi de fericire.

“Cu bucurie și onoare, deschid petrecerea surorii mele de suflet, Irinuca Loghin!
Casa de piatra, dragilor! Sa va fie viața o continua bucurie! #nunta #paulsurugiufuego #teiubesc #valsulmirilor #irinaloghin #alesis”, a scris Fuego pe pagina lui de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×