Ileana Lazariuc, la 9 ani după căsnicia cu Ion Ion Ţiriac! Apariţie senzaţională!

Maria Cristina    Ana Ioana   
în Stiri mondene
24/08/2018, 21:30
Ileana Lazariuc, la 9 ani după căsnicia cu Ion Ion Ţiriac! Apariţie senzaţională! GALERIE FOTO
ilean alazariuc, aparitie uimitoare dupa 9 ani de zile dupa ce a stat in umbra

Ileana Lazariuc, apariţie senzaţională la 9 ani după căsnicia cu Ion Ion Ţiriac! Viaţa între Bucureşti şi Monaco a făcut-o să stea cât mai departe de aparatele de fotografiat. După şase ani de când a părăsit lumea showbiz-ului, bruneta a revenit din nou în prim-plan.

Aceasta a reuşit să fie foarte discretă cu viaţa sa privată, dar a povestit totuși despre tranzitul permanent din naveta Bucureşti-Monaco.

Ileana Lazariuc a povestit şi despre viaţa dedicată familiei, soţului său şi celor doi băieţei pe care îi au împreună. Fiica cunoscutei Anastasia Lazariuc trăieşte poveste de dragoste frumoasă cu Ion Ion Ţiriac. Cei doi au împreună doi băieţi şi o relaţie superbă.

Citeşte şi: Maratonul Olteniei 2018 îmbină sportul cu actele de caritate. Tu ce alegi?

Citeşte şi: De ce a renunţat postul de televiziune PRO TV la Mihaela Rădulescu

Ileana Lazariuc, apariţie senzaţională la 9 ani după căsnicia cu Ion Ion Ţiriac!

De copii trebuie să ai grijă în permanenţă, dar în­cerc să am grijă şi de mine şi să petrec timp cu soţul meu. Fac sport, mă uit la filme, merg la supermarket, cumpăr mâncare. (râde) Cu trei băieţi în casă cre­de-mă că trebuie să cumpăr mâncare foarteee des. Dacă se stinge lumina în su­permarket, ştiu exact unde sunt laptele, brânza, totul.“ Ca pentru sine, continuă amuzată: „Știi cum îmi dau seama că nu mi-a ieşit o reţetă? Când îl văd pe soţul meu că, după ce termină de mâncat, se duce la frigider.

“ Îmi menţionează imedi­at că speră ca în curând să poată lansa un proiect foarte drag ei. Unul despre care nu îmi poate da detalii, ci doar indicii de-spre ceea ce nu este: nu e legat de show­biz, nu e legat de televiziune, nu pictează, nu scrie cărţi, dar e totuşi un proiect „în domeniul frumosului“, a declarat Ileana Lazariuc.

Povestea de dragoste a Ilenei Lazariuc

Priorităţile Ilenei Lazariuc au fost decise de multă vreme. Aceasta a decis să-şi petreacă restul zilelor alături de soţul ei şi de cei doi copii pe care îi au împreună. Fiica celebrei cântăreţe este împreună de ani buni cu fiul miliardarului Ion Ţiriac. Ion Ion, aşa cum este cunscut fiul lui Ţiriac, a reuşit să o cucerească definitiv pe frumoasa Ileana. Cu toate că juniorul lui Ion Ţiriac a fost într-un scandal cu drogurile, relaţia celor doi nu a avut de pierdut.

Aceştia au rămas împreună, deşi Ion Ion a fost acuzat de consum de droguri. Dosarul în care a fost numit este intitula ”Cocaina pentru Vip-uri”. Din caza acestui scandal, cei doi au renunţat total la viaţa din lumea showbizului românesc. De atunci au trecut mai bine de 10 ani. Cuplul are împreună doi copii. În 2009, după ce au făcut primul copil, fiica iubitei interprete a anilor 90, s-a cununat religios cu fiul lui Ţiriac. La scurt timp, familia s-a mărit. Acum au doi băieţi frumoşi împreună.

Apariţie după 9 ani de zile

O apariţie surprinzătoare a facut-o Ileana Lazariuc la o lansare a unei colecţii de moda. Adina Buzatu a fost cea care a împărtăşit o fotografie cu aceasta la o lansare a unei colecţii a cesei de modă pe care o conduce Ileana. Aceasta a apărut într-o rochie albastră, simplă, care imita jeans-ul. Avea părul desprins, cu bucle lejere şi purta un machiaj care îi punea în evidenţă trăsăturile .

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×