Giani din Las Fierbinţi a vorbit despre boala pe care o are! Prin ce suferinţe trece actorul

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri mondene
25/08/2018, 19:24
Giani din Las Fierbinţi a vorbit despre boala pe care o are! Prin ce suferinţe trece actorul

Giani din Las Fierbinţi a vorbit despre boala pe care o are, dar și despre suferinţele prin care a trecut. Îndrăgitul actor de comedie a vorbit deschis cu jurnalistul George Buhnici.

Constantin Diţă duce o „cruce” foarte grea pe umerii săi. Actorul a trecut prin clipe de coșmar în ultimii ani. Giani a vorbit despre accidentele pe care le-a avut în ultimul an, cinci la număr, dar și despre boala pe care o are și problemele de sănătate ale apropiaților săi.

Giani din Las Fierbinţi a vorbit despre boala pe care o are! Prin ce suferinţă trece actorul

Viața de actor nu-i ușoară, iar munca depusă este titanică. Toate acestea cumulate l-au condus pe actor să „experimenteze” stări nu foarte ușoare.

„Am avut 5 accidente de masină, oameni care au intrat în mine… Am zis că a fost un an mai ciudat. E urât tare. Au fost cinci accidente și multe alte lucruri. Descopăr că mama face cancer, la jumătate anului bunica mea a murit. La final de an fac o chestie complicata… pe piele, un fel de sindrom burn out. Sunt pe revenire acum, lucrurile merg spre bine”, a declarat Giani într-un interviu cu jurnalistul George Buhnici.

„Am făcut ceva pe piele. Pe tot corpul. M-am panicat foarte tare. Doctorul mi-a zis că echilibrul perfect este așa: 8 ore de somn, 8 ore de muncpă și 8 ore pentru tine”, a mai spus actorul.

Ce este sindromul burnout?

Sindromul burnout reprezintă o stare de epuizare fizică, psihică și emoțională, care se produce din cauza unui stres prelungit, de regulă la locul de muncă.

Termenul de „burnout” a fost introdus în anul 1970 de către psihologul american Herbert Freudenberger. Sindromul burnout nu se restrânge la anumite categorii profesionale, ci poate afecta orice persoană expusă la un stres de lungă durată. Apare la angajații din orice domeniu, însă este cel mai răspândit în domeniul medical, mai ales la începutul carierei și chiar la studenții la medicină. Mai poate afecta frecvent: profesorii, asistenții sociali, terapeuții, avocații, jurnaliștii, dar și pesoanele care sunt nevoite să îngrijească permanent alți membrii ai familiei, potrivit depresiv.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×