Cele mai frumoase costume de baie din 2018! Vedetele le adoră!

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri mondene
25/08/2018, 13:54
Cele mai frumoase costume de baie din 2018! Vedetele le adoră! GALERIE FOTO
Cele mai frumoase costume de baie din 2018

Cele mai frumoase costume de baie din 2018! Vedetele pur și simplu adoră să meargă la plajă și să îmbrace costume de baie cât mai sexy. Chiar dacă suntem spre finalul verii, nu ar trebui să vă întristați prea tare, deoarece vara ne pregătește o surpriză, iar în luna septembrie temperaturile vor fi tocmai bune pentru plajă.

Costumele de baie din 2018 au fost de-a dreptul HOT! La mare căutare o fost extremitățile – ori costumele de baie dintr-o singură piesă (întregi) ori cele minuscule, extrem de sexy.

Bineînțeles, acestea au fost tendințele generale, însă la fel de cool și căutate au fost și costumele de baie vintage, care au avut mare succes în rândul bloggerțelor și influencerițelor.

Cele mai frumoase costume de baie din 2018! Vedetele pur și simplu le adoră!

În 2018, vedetele au purtat costume de baie extrem de stylish. Fiecare dintre acestea și-au dorit să își scoată în evidență atuurile și să își mascheze defectele. Andreea Bănică, de exemplu, ne-a demonstrat că poți avea un corp superb și la 40 de ani.

De asemenea, Loredana Groza ne-a oferit o lecție de încredere pe care nu orice femeie la vârsta sa (50 de ani) o poate oferi. Lori a îmbrăcat cel mai sexy costum de baie de până acum! Este vorba despre un costum de baie negru, întreg, care are foarte multe transparențe.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×