Diana Georgescu rupe tăcerea! Fosta iubită a lui Connect-R spune TOT

Maria Cristina    Nicoleta C   
în Stiri mondene
25/11/2018, 10:23
Diana Georgescu rupe tăcerea! Fosta iubită a lui Connect-R spune TOT GALERIE FOTO
Connect-r și fosta iubită, Diana Gerogescu.

Fosta iubită a lui Connect-R rupe tăcerea! Diana Georgescu spune tot despre despărțirea dintre el și Misha. Aceasta spune clar: ”Știu ce s-a întâmplat între ei”. După ce a anunțat despărțirea de soția sa, Misha, alături de care are o fetiță, Maya, se descoperă că artistul a rămas în relații bune cu fosta lui parteneră de viață. Cei doi au fost împreună timp de cinci ani, din anul 2008 până în 2013. Diana Gerogescu spune că știe ce s-a întâmplat între ei pentru că încă țin legătura. ”Știu ce s-a întâmplat între Connect-R și Misha, am mai vorbit cu el”, a admis aceasta. Se pare că aceasta spune că relația lor este una de respect. Aceasta pare imparțială în ceea ce-i privește pe părinții Mayei.

Diana Gerogescu rupe tăcerea! Fosta iubită vorbește despre relația celor doi

Diana Gergescu, fosta iubita a lui Connect-R rupe tăcerea.
Diana Gerogescu și Connect-R, în timpul relației acestora, în perioada 2008-2013.

”Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt și îmi pare rău pentru ce i se întâmplă. Ei știu ce este mai bine de făcut pentru binele lor”. Conform click, Diana Georgescu a spus că acum lui Connect-R acum îi stă gândul numai la fetița lui și la tot ce presupune îngrijirea acesteia. ”Noi am rămas în relaţii bune, adică ne-am vorbit întotdeauna frumos, ne-am respectat, dar în momentul ăsta lui nu cred că îi arde de fete, ci de muzică şi de îngrijirea fetiţei”, a declarat aceasta. Totodată, Diana a mai spus și că acum cântărețul se focusează pe tot ceea ce-i place mai mult în această perioadă, pentru a putea fi fericit alături de fiica lui, anume: cariera. ”El se concentrează mai mult pe carieră, în momentul ăsta și așa și trebuie să facă, pentru a trece peste despărțire”, a încheiat fosta iubită a lui Connect-R.

Biografie

Diana Gergescu, fosta iubita a lui Connect-R rupe tăcerea.
Ștefan Relu Mihalache, alături de fiica lui, Maya.

Connect-R sau Ștefan Relu Mihalcea(36), este un cântăreț de hip hop, pop din România. Iubitul artist, de atnie romă, și-a început cariera de dans la vârsta de 8 ani. De la 15 ani, muzica a devenit marea lui pasiune, așa că s-a axat în special pe asta. Prima lui întâlnire cu un studio de muzică a dost în anul 1997, atunci când și-a și înregistrat prima lui piesă ”Observ”. Trei ani mai târziu, a lansat o piesă care a urmat să fie în top 50 la Radio Contanct: ”Operație pe suflet deschis”. În anul 2000 a ănceput ușor să intre în lumea muzicii comerciale, de unde a și devenit cunoscut. Colaborarea care a ajutat la celebritatea lui a fost colaborarea cu trupa R.A.C.L.A, cu melodia ”Fără nume”. Șase ani mai târziu a făcut un pas important în cariera muzicală, participând la Eurovision, ca primul rapper care a evoluat pe scena marelui concurs. În 2010 a participat la Selecția Națională pentru Eurovision împreună cu Anda Adam cu piesa „Surrender”. De asemenea,  a câștigat și premiul „Best Song” la concursul RMA! În același an a înființat casa de producție Rappin’ On Production, făcând echipă cu Chris Mayer și Nick Kamarera

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×