Horoscop dragoste 25 august 2018. Ceartă în relaţie pentru Berbec

Ana Ioana   
în Stiri de ultima ora
24/08/2018, 16:01
Horoscop dragoste 25 august 2018. Ceartă în relaţie pentru Berbec
Dragostea zodiilor 25 august 2018

Horoscop dragoste 25 august 2018. Ceartă în relaţie pentru Berbec. Află ce recomandă astrele pentru dragostea zodiilor! Cine are dispute în familie sau relaţie şi cui îi va merge neaşteptat de bine?

Horoscop de dragoste 25 august 2018 pentru toţi nativii celor 12 semne din zodiacul european. Posibil că vei fi ajutat de cei dragi sau d eun prieten din anturaj pentru a reuşi. În urma acestui demers, vei evolua pe toate planurile, dar în special pe plan profesional.

Citeşte şi: Natalia Mateuț, într-un costum de baie minuscul! Fiica marelui sportiv se lasă răsfățată de razele soarelui

Citeşte şi: Ileana Lazariuc, la 9 ani după căsnicia cu Ion Ion Ţiriac! Apariţie senzaţională!

Horoscop dragoste 25 august 2018 Berbec

Nu lăsa stresul din familie să te împingă la acţiuni riscante care te-ar putea pune pe o cale foarte grea. Jocurile de noroc nu-ţi dau pace. Mare grijă! Există şanse mari să intri în capcana aceasta care te-ar putea distruge. Discuţiile aprinse pe baza neînţelegerii îşi vor pune amprenta la locul de muncă. Trebuie să te consulţi mereu cu partenerul înainte de orice decizie. Acestea te vor ajuta să ai un drum lin şi lung, daca vei ştii să asculţi.

Horoscop dragoste 25 august 2018 Taur

Succesul te zăreşte! Este o zi favorabilă pentru luarea unor decizii majore. Există şanse să implementezi un proiect nou. Tot succesul tău se va datora sfaturilor pe care le-ai primit în trecut de la un membru al familiei. Ai astăzi o zi bună şi pe plan sentimental.

Horoscop dragoste 25 august 2018 Gemeni

Istinctul ău sexual este manifestat foarte tare acum. Vei fi pus în câteva situaţii delicate. Nativii din zodia gemeni vor fi puşi fie să îşi asculte sufletul, fie mintea. Totuşi pleacă sperând că are dreptul al iubire din partea unei persoane care este nouă pentru acesta. Dar nu există implicare din partea cealaltă, aşa că îţi va fi greu.

Horoscop dragoste 25 august 2018 Rac

Speculaţiile nu sunt de bun augur în această zi. Poţi să nu intri în posesia unui comision, poate este vorba de un defavor din partea cuiva din apropiaţi. Astăzi este o zi favorabilă pentru implementarea planurilor de viitor şi deciziilor pentru lucrruri importante.

Horoscop dragoste 25 august 2018 Leu

Întri într-un joc amoros care va fi periculos pentru tine. Vei avea parte de posibile avansuri venite din partea şefilor, colegilor de muncă, colaboratorilor, prietenilor. E bine să ţii cont de faptul că altfel de relaţii nu îţi vor aduce fericire în viitor. Acestea te vor pune la testul respectului faţă de propria persoană.

Horoscop dragoste 25 august 2018 Fecioară

Ferioarele sunt supuse stresului şi devin foarte emotivi. Vor fi implicate în unele evenimente alături de prieteni, astfel vor constata că există minciună la mijloc în ultima perioadă. Cmpromisuri se pot face de dragul cuiva, doar că astrele spun că acum nu s-ar merita.

Horoscop dragoste 25 august 2018 Balaţă

Vei scoate la suprafaţă partea ta de lider. Astrele produc o reechilibrare pe partea emoţiilor. Psihic vei reuşi să preiei controlul asupra unor situaţiicam tensionate.

Horoscop dragoste 25 august 2018 Scorpion

Vei avea parte de schimbări pe plan profesional. Veşti despre o avansare te aşteaptă! Este posibil să pleci într-o deplasare în afara graniţelor pentru a reprezenta o instituţie sau o firmă. Este posibil să te loveşti de reticenţa partenerului de viaţă.

Horoscop dragoste 25 august 2018 Săgetător

Te ataşezi de cineva care ştie cum să-ţi vorbească. Asta dă dovadă de răbdare şi toleranţă şi să se arate dispus să aibă grijă de tine. De aceea hotărăşti să-ţi deschizi inima în faţa acesteia şi să-ţi exprimi intenţiile pe care le ai.

Horoscop dragoste 25 august 2018 Capricorn

Capricornii ar putea să asculte şi de ce le recomandă cei dragi. Cineva cu poziţie socială mai bună ar putea să-ţi confirme faptul că satisfacţiile pe plan profesional.

Horoscop dragoste 25 august 2018 Vărsător

Simţi nevoia de a ieşi din rutină. Dacă eşti deja într-o relaţie de cuplu, fii pe cât posibil discret, pentru a nu cauza suferinţă.

Horoscop dragoste 25 august 2018 Peşti

Ar trebui să ai mai mare grijă la starea ta de sănătate şi la cea spirituală. Posibil că vei fi ajutat de cei dragi sau de un prieten din anturaj pentru a reuşi. În urma acestui demers, vei evolua pe toate planurile, dar în special pe plan profesional.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×