Connect-R și Misha divorțează. Anunțul incredibil făcut de artist

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
14/08/2018, 13:27
Connect-R și Misha divorțează. Anunțul incredibil făcut de artist GALERIE FOTO
Connect-R și Misha divorțează. Artistul însuși a făcut anunțul

Connect-R și Misha divorțează, după 5 ani de căsătorie. Cântărețul a fost cel care a făcut anunțul oficial, după ce în ultimele luni au apărut tot mai multe zvonuri despre separarea celor doi. Fanii au rămas cu atât mai șocați de această mărturisire, cu cât cei doi nu s-au mutat separat, deși au recunoscut că de mai bine de un an nu mai formează un cuplu.

”Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an și 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări. Mulțumim anticipat”, a scris Connect-R pe pagina lui de Instagram. Vestea i-a șocat pe fanii cuplului, mai ales că în urmă cu doar cinci zile, cântărețul îi făcea o declarație emoționantă de dragoste soției sale.

Connect-R si Misha s-au căsătorit civil, în 2013
Connect-R si Misha s-au căsătorit civil, în 2013

Connect-R și Misha divorțează

Connect-R și Misha au devenit soț și soție, în vara anului 2013. Misha era însărcinată pe atunci, iar la câteva luni a născut o fetiță, iar cei doi au spus de nenumărate ori că vor să mai aibă copii. De atunci, s-a tot speculat asta, însă nu s-a mai întâmplat.

 Aş fi ipocrită să spun acum că: «mamă, totul este roz, vai, noi ne iubim cel mai mult de pe planeta asta». S-a pus problema divorţului, pentru că suntem amândoi foarte orgolioşi. Atunci când ne certăm, din orgoliu, putem face diverse lucruri, spunea Misha, cu ceva timp în urmă.

Connect-R și Misha, doi părinți grijulii

Connect-R și Misha au fost mereu un cuplu foarte iubit de public, iar cei doi și-au manifestat dragostea în public ori de câte ori au avut ocazia, cu gesturi tandre și sărutări. Au fost doi părinți grijulii și au recunoscut că fetița lor le-a schimbat fundamental viața.

“Nu e vorba de distanţat, ci pur şi simplu, e vorba că mai e un nou membru al familiei, pe care trebuie să îl tratezi cu mai multă responsabilitate, cu mai multă atenţie, cu mai multă grijă”, spunea Connect-R, imediat după ce a devenit tată.

Motivul pentru care s-au despărțit Misha și Connect-R

În urmă cu un an, adică exact de când spune Connect-r astăzi că nu mai sun împreună, artistul făcea o declarație oarecum cu subînțeles. El recunoștea că nu este chiar un tată perfect și că nu e un soț bun, recunoscându-i în același timp meritele Mihsei în educația și creșterea copilului. Pe atunci, cu toții s-au gândit că e o declarație de dragoste pentru soția sa. De fapt, însă, era un mesaj pe care l-au înțeles doar apropiații cuplului, cei care știau adevărata situație dintre cei doi.

Connect-R şi Misha au făcut nunta, adică ceremonia religioasă și petrecrea, în data de 21 septemebrie 2014. Nașii lor de cununie au fost Pepe și Raluca. Evenimentul a fost unul foarte urmărit la acea vreme, mai ales că era vorva despre miri celebri și nași la fel de cunoscuți în lumea mondenă. Din păcate, marți, 14 august, Connect-R a recunoscut că divorțează de Misha, după ce timp de mai bine de un an ei au fost doar prieteni de dragul fetiței lor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×