Misha s-a ras în cap și vorbește despre divorț!

înStiri mondene
27/04/2018, 18:09
Misha s-a ras în cap și vorbește despre divorț!GALERIE FOTO
Misha s-a ras în cap și vorbește despre divorț

Misha s-a ras în cap și vorbește despre divorț! Și-a șocat fanii! Misha s-a ras în cap și a vorbit despre divorțul de Connect-R! În plus, noul ei look include și un tatuaj nou, care îi acoperă una dintre mâini complet!

Vedeta a vorbit despre problemele din căsnicie, la scurt timp după schimbarea de look: „Aş fi ipocrită să spun acum că mamă, totul este roz, vai, noi ne iubim cel mai mult de pe planeta asta. S-a pus problema divorţului pentru că suntem amândoi foarte orgolioşi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Misha s-a ras în cap și vorbește despre divorț. ”Trebuie să îl tratezi cu mai multă responsabilitate”

Misha s-a ras în cap și vorbește despre divorț! „Atunci când ne certăm, din orgoliu, putem face diverse lucruri. Nu e vorba de distanţat, ci pur şi simplu, e vorba că mai e un nou membru al familiei, pe care trebuie să îl tratezi cu mai multă responsabilitate, cu mai multă atenţie, cu mai multă grijă” , a declarat Misha într-o emisiune de televiziune.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×