Primele imagini cu Gina Alexandra din ziua nunții! Nora lui Dragnea e superbă

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri mondene
26/08/2018, 20:02
Primele imagini cu Gina Alexandra din ziua nunții! Nora lui Dragnea e superbă GALERIE FOTO
Primele imagini cu Gina Alexandra, nora lui Dragnea, din ziua nunții!

Primele imagini cu Gina Alexandra din ziua nunții! Nora lui Dragnea e superbă

Gina Alexandra este nora lui Liviu Dragnea. Fiul liderului PSD și frumoasa brunetă și-au unit astăzi – 26 august 2018 – destinele. Locația ceremoniei religioase a fost mutată în ultimul moment, deoarece mai mulți protestatari au așteptat nuntașii în fața bisericii.

Gina Alexandra apare în prima fotografie alături de mama și sora sa. Momentul a fost imortalizat de către makeup arstista Ema Uta, care a postat imaginea cu cele trei pe contul său de Instagram.

Imaginile cu nora lui Dragnea fac înconjurul internetului astăzi, iar mii de internauți au reacționat și s-au împărțit în două tabere. Au fost mulți cei care au apreciat frumusețea miresei, dar au existat și cârcotași, care au criticat-o prin prisma legăturii sale cu familia lui Dragnea.

Primele imagini cu Gina Alexandra, nora lui Dragnea, din ziua nunții!

Gina Alexandra Tătulescu și Valentin Dragnea ar fi trebuit să aibă ceremonia religioasă la Biseria Sf. Elefterie, iar petrecerea la Palatul Snagov. Ceremonia religioasă a fost schimbată în ultimul moment din cauza protestatarilor furioși care s-au prezentat în fața bisericii.

Cununia civilă a fost oficiată de către Primarul Capitalei, Gabriela Firea.
Cununia civilă a fost oficiată de către Primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Nici la Snagov nu au lipsit incidentele. Liniștea familiei liderului PSD și a invitaților acestuia a fost perturbată datorită protestatarilor care au ajuns la Snagov. Aceștia au venit pregătiți cu pancarde și au început să scandeze de pe partea cealaltă a lacului.

„Nuntă cu penali”, „M… PSD”, „Casă cu gratii pentru tată socru”, „Fără penali” sunt mesajele de pe pancartele protestatarilor.„Am venit la nuntă deoarece am primit o invitație specială de la domnul Dragnea. Vreau să îi dau cadou o pictură pe pânză cu mesajul „Nuntă cu penali”, a spus una dintre protestatare.
„Am venit pentru nunta băiatului lui Dragnea. Vrem să îi urăm să facem un dans cu dânsul și să răpim socrul mare, să-l ducem într-o pădure în Buzău să stea cu mistreții, să vedem dacă ia pesta porcină de acolo”, a spus altă protestatară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×