Cu cine se căsătorește fiul lui Liviu Dragnea! Protestatarii și-au confirmat prezența la nuntă

Nicoleta C   
în Stiri mondene
15/08/2018, 13:26
Cu cine se căsătorește fiul lui Liviu Dragnea! Protestatarii și-au confirmat prezența la nuntă GALERIE FOTO
Femeia cu care va împărți bune și rele este este o fată de preot și fostă concurentă la Miss Universe România, pe nume Gina Alexandra.

Presa din România a dezvăluit în aceste zile cu cine se căsătorește fiul lui Liviu Dragnea. Acesta va avea nuntă peste două săptămâni. Femeia cu care va împărți bune și rele este  o fată de preot și fostă concurentă la Miss Universe România, pe nume Gina Alexandra. Nunta va avea loc pe data de 26 august, anul curent, la biserica Sfântul Elefterie din Capitală, unde slujește socrul mic, preotul Dionis Tătulescu. Petrecerea de după încununarea celor doi în fața lui Dumnezeu, se va ține la Palatul Snagov.

Gina Alexandra Tătulescu a participat la Miss Universe România, unde s-a clasat pe locul 20. În acel moment, tânăra se descria pentru concurs ca pasionată de fotografie și șofat, cu dorințe mari de a deveni jurnalist, conform Libertatea. Cert este că tânăra va cunoaște toți oamenii ”grei” din PSD, cu ocazia nunții sale cu fiul liderului PDS.

Fiul lui Liviu Dragnea se căsătorește! Protestatarii și-au confirmat prezența la nuntă
Gina Alexandra, concurentă la Miss Universe România în anul 2009.

Fiul lui Dragnea se căsătorește! Protestatarii vin și ei

De asemenea, protestatarii din Piața Victoriei s-au autoinvitat și ei la marele eveniment al anului. ”Mergem la nunta lui Dragnea Jr. să-i urăm ”La mulți ani”- cu executare, atât lui, cât și lui ”Daddy” Liviu Dragnea!”. Aceștia au răspândit data si locul de întâlnire pentru cuninia religioasă. ”Ne întâlnim cu toții la ora 17:30, la Biserica Sfântul Elefterie”, au spus aceștia. Pentru cununia religioasă, lucrurile încă nu au fost stabilite, dar se vor hotărâ la fața locului. ” După cununia religioasă, stabilim dacă mergem și la Snagov, unde are loc nunta la care vor participa toți greii din PSD si ALDE”, este descris în mesajul legat de eveniment.

După anunțul întâlnirii acestora pentru a ajunge împreună la nuntă, invitația a luat amploare, iar oamenii și-au confirmat prezența la mese instant. Aproape 1.200 de oameni de pe Facebook au răspuns că vor merge la nunta fiului lui Liviu Dragnea, iar 4.200 s-au arătat interesați de eveniment.

Fiul lui Liviu Dragnea se căsătorește! Iată invitația și meniul

Fiul lui Liviu Dragnea se căsătorește! Protestatarii și-au confirmat prezența la nuntă
Invitația  de la marele eveniment al anului 2018.

Tânărul milionar, Valentin Dranea, în vârstă de 29 de ani, își va petrece cea mai frumoasă zi alături de fata pe care o iubește de 5 ani, Gina Alexandra, la Palatul Snagov. Invitația de nuntă a fost deja tipărită și oferită oamenilor din PSD și multor alți oameni de afaceri din cercul de prieteni ai lui Liviu Dragnea.

Fiul lui Liviu Dragnea se căsătorește! Protestatarii și-au confirmat prezența la nuntă
Meniul de la nunta fiului liderului PSD, care va avea loc la Palatul Snagov.

Cei doi au ales ca petrecerea să aibă loc la Palatul Snagov, din apropierea Capitalei, care este unul dintre cele mai elegante și mai scumpe din apropiere. Închirierea celor două săli costă peste 5.000 de euro, iar porțiunea verde 3.000 de euro. Apropiații familiei, pentru marele eveniment, spun că au rezervat ambele parți ale palatului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×