Reacția de milioane a lui Rareș Bogdan la auzul tentativei de asasinat dejucată de Liviu Dragnea!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
22/08/2018, 12:22
Reacția de milioane a lui Rareș Bogdan la auzul tentativei de asasinat dejucată de Liviu Dragnea!
Reactia fabuloasa a lui Rares Bogdan la auzul declaratiei despre tentativa de asasinat a lui Liviu Dragnea

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a șocat toată România, după ce a spus că ”un om foarte celebru din lume” a vrut să îl asasineze! Reacția prezentatorului Rareș Bogdan este de milioane!
Presedintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a sustinut, marti seara, ca anul trecut a existat o tentativa de asasinat la adresa sa. El a declarat, la Antena3, că au fost patru străini care au stat trei săptămâni în România, fiind plătiți de „un om foarte celebru din lume”.

„Am avut anul trecut o tentativa, in aprilie. Nu vreau sa povestesc, pentru ca nu este cazul. Au venit patru straini in Romania, cazati la Athenee Palace, ma rog am scapat. Dar asta nu inseamna ca o sa imi iau paza. Au ajuns la mine”, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea vorbește despre tentativa de asasinat, iar Rareș Bogdan despre sorcove

Numele adversarului îi este cunoscut liderului PSD, însă aceasta nu vrea să spună exact cine a fost în spatele acțiunii care trebuia să se finalizeze cu moartea social-democratului. Dragnea nu a povestit nici cum a dejucat acest asasinat și cine l-a ajutat să rămână în viață. Întrebat dacă se gândește la omul de afaceri George Soros, Liviu Dragnea a replicat: „Nu eu ma gandesc la Soros, el se gandeste la mine”.

„Suntem intr-un stat mafiot. Statul paralel este o mafie. Stiu ca s-a cercetat, mai departe nu stiu. Da, dar nu pot sa spun asta (cine i-a platit – n.red.) . Da, un om foarte celebru in lume. Nu, nu ma gandesc la el (Soros – n.red.) . El se gandeste la mine”, a mai spus Dragnea.

La auzul acestei declaraţii devastatoare și nemaiîntâlnite în pațiul nostru public poate de zeci de ani, Rareş Bogdan a avut o reacţie de milioane. „Clar! Omul e plecat cu sorcova”, a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Darius Vâlcov, racolat de KGB

Înainte de aceste afirmații în spațiul public, o alta lăsase cu gura căscată opinia publică. Aceasta aparține lui Darius Vâlcov și este despre spioni. Consilierul pe teme economice al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a anunţat, marţi, că în anul 2015 i s-a propus să trădeze PSD şi i s-a oferit funcţia de premier, subliniind că ”s-a dorit să fie racolat de KGB”, dar a refuzat acest lucru.

”În martie, înainte de a fi arestat, domnul Băsescu a trimis prin domnul Dănuţ Liga, care a fost consilier al domnului Băsescu, care a trimis mai departe prin domnul Mihai Niţă o scrisoare prin care mi se cerea să îmi dau demisia de la Finanţe şi să merg la Banca Mondială vicepreşedinte. Am refuzat scrisoarea. În paralel aveam o altă ofertă de a trăda PSD-ul, de a forma o nouă alianţă cu Vasile Blaga şi o parte din PDL-ul de la vremea aceea, unde puteam sa fiu prim-ministru. Această ofertă a fost făcută pe linia Guşă-KGB”, a declarat Darius Vâlcov, la DC News.

”Această ofertă mi s-a facut de mai multe ori. De ce spun pe linia KGB – pentru că se ştiu relaţiile pe care le-am avut cu Guşă, se ştie că s-a dorit sa fiu racolat de KGB, însă am refuzat“, a mai spus Vâlcov. Analistul politic Cozmin Guşă l-a ironizat pe Darius Vâlcov.

”Lumea e în vacanţă, trebuie să ne distrăm puţin. Văzându-i acum faţa impasibilă în timp ce spune asemenea elucubraţii, reacţia simplă e: «Alo, să vină Slavarea»! Băiatul ăsta sigur a păţit ceva. El nu era aşa, îl cunosc bine. Dacă cineva vrea să-i facă un bine, trebuie să-l ducă la doctor ca să vadă ce l-a şocat atât de mult încât are devieri de natură psihiatrică. El era băiat deştept, de viitor. La niciuna din întâlnirile unde el se cerea să fie prezent ca să cunoască lume nu a dat dovadă că e lovit la mansardă. L-am considerat un băiat mai mare al meu, pe care l-am învăţat politică. El a participat la foarte multe întâlniri ca fin al meu, nu ca om politic. Mă suna şi mă ruga: «naşule, pot să vin şi eu să mă prind cum e cu treaba la Bucureşti»?“, a răspuns Cozmin Guşă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×