Liviu Dragnea a fost amenințat cu moartea

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
21/08/2018, 16:32
Liviu Dragnea a fost amenințat cu moartea
Liviu Dragnea a fost amenințat cu moartea

Darius Vâlcov a declarat că Liviu Dragnea a fost amenințat cu moartea. Potrivit Mediafax, Darius Vâlcov, consilierul pe teme economice al Vioricăi Dăncilă, susține că președintele PSD Liviu Dragnea a fost amenințat cu moartea.  De asemenea, Vâlcov afirmă că Dragnea și Dăncilă au fost supuși la presiuni extreme.

Liviu Dragnea a fost amenințat cu moartea

„Când vine o echipă, când vine un președinte și spune stop acestor înțelegeri, trebuie să-l distrugi, dacă se poate și pe el, și primul-ministru, și echipa care-l susține. Pentru că Liviu Dragnea vine și spune foarte clar că nu face aceste înțelegeri. Vreau să construiesc pentru această țară. Tăriceanu, ALDE, vin și spun noi mergem cu această construcție. Deranjăm și deranjează enorm de mult. Și numai eu știu presiunile care sunt. Poate mai știu și alții. Presiunile la care sunt supuși și președintele Dragnea, și doamna premier, și președintele Tăriceanu. Presiunile sunt enorme, de la amenințări cu moartea până la șantaj la familie până la discreditare. Eu nu, dar președintele Dragnea da ( a fost amenințat cu moartea – n.r.)”, a declarat Darius Vâlcov, la DC News.

 

„Din punctul meu de vedere, SRI nu a ieșit din această ecuație”, a mai completat Darius Vâlcov.

Dragoș Vâlcov a fost căsătorit cu Lavinia Șandru

Dragoș Vâlcov s-a născut pe 25 martie 1977, Slatina. Acesta a fost senator de Olt între 2012 și 2015, dar și primar al municipiului Slatine între 2004 și 2012, fiind reprezentatul Partidului Democrat Liberal (PDL).  În 2012, Darius Bogdan Vâlcov s-a înscris în Partidul Social Democrat (PSD).

Politicianul s-a căsătorit în 2005 cu Marcela Lavinia Șandru, dar a divorțat 11 ani mai târziu, în 2016. Cei doi au împreună o fetiță, Sara Gabriela, născută în noiembrie 2006.

În martie 2012, Darius Vâlcov a fost eliberat din funcția de primar al Municipiului Slatina printr-un Ordin al Prefectului, dar trei luni mai târziu, în iunie 2012, Vâlcov a fost reales în funcția de primar de către slătineni, cu un procent de peste 80%.

Din august 2014 până în decembrie 2014 a fost ministru delegat pentru buget, iar din decembrie 2014 până în martie 2015 a fost ministru al finanțelor publice.

Vâlcov, politician controversat

Darius Vâlcov este un politician controversat.

„Situația este cu atât mai gravă cu cât, Darius Vâlcov, în calitate de ministru de Finanțe, era membru al CSAT și ar fi trebuit să informeze premierul și serviciile secrete despre faptul că a fost căutat de către cei de la KGB”, scriu cei de la stiripesurse.ro

”Se știu relațiile pe care le-am avut cu Cozmin Gușă, se știe că eu știu despre vizitele din Moscova din 2009 cu Mircea Geoană, se știe că eu știu care a fost agentul lui de legătură, se știe că eu știu că s-a dorit să fiu racolat de KGB, dar am refuzat acest lucru, în direct de la Cozmin Gușă”, a declarat Darius Vâlcov.

”N-am fost informat, dar sper că a informat măcar SRI și SIE, dacă pe mine nu m-a informat”, a spus Ponta, pentru STIRIPESURSE.RO.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×