Liviu Dragnea a fost desființat de un fost membru PSD!

Ana Ioana   
în Stiri de ultima ora
16/08/2018, 12:00
Liviu Dragnea a fost desființat de un fost membru PSD!
liviu dragnea a fost desfiintat de un fost membru psd alaturi de ministrul de interne

Liviu Dragnea a fost desființat de un fost membru PSD! Victor Ponta a afirmat că Liviu Dragnea a premeditat evenimentele întâmplate în Piața Victoriei. Fostul membru PSD a declarat marți că a dezavuat reacția autorităților statului la protestele din 10 august.

Acesta mai spune și că extistă o singură soluție pentru detensionarea situației care este în România, aceeași pe care a și facut-o Victor Ponta în timpul în care a fost prim-ministru. În opinia acestuia, ministrul de Interne, Carmen Dan, și Liviu Dragnea au premeditat evenimentele din Piața Victoriei din 10 august. „Huliganii” din cadrul protestelor împotriva guvernului ar fi putut fi opriți. Poliția are evidența tuturor acestora din galeriile de fotbal.

Citește și: Calculator impozit auto 2018 în funcție de motorizare. Cat costa și cand se plateste

Citește și:  Efectele gazelor lacrimogene asupra sănătății! Un specialist explică ce vi se poate întâmpla dacă le-ați inhalat

Liviu Dragnea a fost desființat de un fost membru PSD!

Fostul prim-ministru, Victor Ponta l-a criticat aspru pe Liviu Dragnea pentru felul în care lasă țara să se afle în acest conflict.
”Am trăit împreună cele mai violente confruntări din perioada mineriadelor, de 27 de ani încoace. E ceva ce nu trebuie ignorat, cum am ajuns după 27 de ani la violenţă, cum am reuşit să facem în anul Centenar ca români angajaţi ai statului român să se lupte cu alţi români. (…) Cel mai simplu lucru e să sari la bătaie. Dacă eşti deştept şi dacă eşti responsabil, atunci când ai puterea, ai grijă să nu se întâmple lucrul ăsta.

(…) Patru ani ca prim-ministru am reuşit să gândim lucrurile în aşa fel încât să nu vedeţi în spital niciun jandarm, să nu vedeţi în spital niciun protestatar, deşi am avut destule momente dificile. (…) La fel de mândru sunt în continuare că atunci când s-a pus problema să detensionăm o situaţie importantă pentru ţară am ales să plec eu din funcţie. Cred că asta trebuie să facă un om politic care e interesat de altceva decât de scaunul propriu”, a spus Ponta.

Victor Ponta spune că singura soluție pentru manifestările cetățenilor români este demisia acestuia.
”Salut faptul că huligani care vin la manifestări paşnice să se bată cu poliţia sunt sancţionaţi. (…) Înţeleg că e vorba de fiecare dată de aceeaşi oameni din galerii de fotbal (…). Există o lege care îi impiedică pe aceşti huligani să participe la partide de fotbal. (…) Poliţia ştie exact cine sunt acei oameni (…). Sunt convins, în urma a tot ceea ce am văzut, că a existat o premeditare din partea ministrului de Interne, doamna Carmen Dan, din partea lui Liviu Dragnea şi a consilierilor săi. (…) Din ’91 n-a incendiat nimeni clădirea Guvernului, dar dacă vrei să creezi şi să provoci, atunci dai ordine foarte dure şi exagerate”, a afirmat Ponta.

Proteste împotriva guvernului

Zilele petrecute în Piața Victoriei au adus în față oameni răniți și care au încasat gaze pentru a cere un guvern competent. Manifestanții spun că își iubesc țara și nu vor să renunțe, chiar dacă mulți dintre ei au fost răniți în ziua de vineri în urma intervenției jandarmilor.
„A aruncat cineva cu o grenadă din aia fix spre picior şi a explodat provocându-mi o rană adâncă. Când au început să tragă şi spre Ambulanță, au închis ambulanţa şi au plecat. Am rămas în drum şi am venit la protest, nu ne-au descurajat”, a spus Liviu, aflat la proteste.
„E greu să îi explici unui copil evenimentrele astea, da. oamenii care ne conduc nu ne vor binele .. o simplă explicaţie e de ajuns”, a spus Catalin, tată, aflat în mijlocul protestelor.

Devenit deja un gest simbolic, protestatarii au aprins lanternele telefoanelor şi au intonat imnul naţional. Din nefericire, o femeie aflată în mulţime a avut nevoie de ajutorul medicilor. Ea a fost transportată cu ambulanţa la spital.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×