Waze se plânge de scăderea traficului. Numărul utilizatorilor programului de nagivare s-a înjumătățit în urma stării de urgență

Traian Terzian   
în Stiri de ultima ora
17/03/2020, 15:51
Waze se plânge de scăderea traficului. Numărul utilizatorilor programului de nagivare s-a înjumătățit în urma stării de urgență
Șefii aplicației de telefonie Waze, care se adresează conducătorilor auto, se plâng de scăderea traficului după ce în România a fost declarată starea de urgență

Șefii aplicației de telefonie Waze, care se adresează conducătorilor auto, se plâng de scăderea traficului după ce în România a fost declarată starea de urgență din cauza pandemiei de coronavirus.

Waze se plânge de scăderea traficului

Potrivit datelor furnizate de Waze România la solicitarea Buletin de București, în cursul zilei de luni, în Capitală, numărul utilizatorilor a fost la jumătate față de o perioadă normală, traficul fiind în scădere după instarea stării de urgență.

Numărul utilizatorilor Waze de pe raza Capitalei a scăzut sub jumătate față de perioada normală. Spre exemplu, dacă acum două săptămâni în trafic erau peste 20.000 de utilizatori, în cursul zilei de luni numărul acestora a depășit cu puțin cifra de 7.000.

Preşedintele Klaus Iohannis a instituit starea de urgenţă pe întreg teritoriul României pentru 30 de zile, iar decretul a fost publicat  în Monitorul Oficial. În termen de cel mult cinci zile, preşedintele urmează să solicite Parlamentului încuviinţarea măsurii adoptate.

Și patronii din industria hospitalieră anunță dezastrul

În ceea ce privește țara noastră, au fost prelucrate la nivel național 3.205 de teste pentru coronavirus, dintre care 168 au indicat că persoanele respective sunt infectate.

Cele mai recente cazuri de îmbolnăvire au fost confirmate după cum urmează: 7 în Iași, 2 în Suceava, 2 în Neamț și câte unul în Ialomița, Mureș, Botoșani, Bistrița Năsăud și Vrancea. Persoanele confirmate pozitiv au vârste cuprinse între 21 și 65 de ani. Totodată, 16 persoane s-au vindecat (15 din spitalul din Timișoara și unul de la București).

Președintele Centrului pentru Inovaţie în Medicină Marius Geanta susține că sunt posibile trei scenarii în ceea ce privește evoluția îmbolnăvirilor cu coronavirus la nivelul țării noastre punând un accent major și pe sărbătorile pascal care urmează luna viitoare.

Medicul Olga Simionescu, șeful clinicii Dermatologie 1 de la Spitalul Clinic Colentina, a oferit câteva explicații despre noul tip de coronavirus și când ar putea apărea un studiu corect din partea cercetătorilor.

Reprezentanții industriei horeca din România anunță un adevărat dezastru din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, organizația HORA, în care se află 40.000 de societăți comerciale, a oganizat un sondaj printre membrii lor, care au în total aproximativ 400 de mii de angajați și o cifră de afaceri de 3 miliarde de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×