Vedete pe care nu le-ai recunoaște niciodată fară machiaj!

Maria Cristina   
în Stiri mondene
15/09/2018, 14:22
Vedete pe care nu le-ai recunoaște niciodată fară machiaj! GALERIE FOTO
Vedete pe care nu le-ai recunoaște niciodată fară machiaj!

Vedetele sunt de nerecunoscut fără machiaj. Atât cele autohtone, cât și cele internaționale. „Puterea makeup-ului” a ajuns și la noi în țară, iar divele din showbiz apelează constant la trucurile experților din această imensă industrie.

Vedete fara machiaj, care arată BINE

Ei bine, nu toate vedetele arată rău fără machiaj, însă cele mai multe au lăsat un gust amar fanilor când le-au văzut fără „tencuială”. Cântăreața Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România. Ea fiind excepția de la regulă. Bruneta arată incredibil de bine naturală, fără niciun pic de makeup! Bineînțeles, cântăreața nu este singura care arată impecabil fără micile trucuri pe care le poți realiza cu ajutorul produselor cosmetice. Iulia Albu, Anna Lesko și Vântur sunt alte vedete care arată bine nemachiate.

Pe sticlă păpusă, pe stradă mătușă

Lista vedetelor care sunt de nerecunoscut fără machiaj este interminabilă! În showbiz-ul autohton sunt zeci de vedete pe care nu le-ai putea recunoaște fără machiaj.

Camuflajul pe care-l creează atunci când folosesc produse estetice le transformă pe celebritățile de la noi din țară, dar și pe cele internaționale, într-un alt personaj. De exemplu, Madonna, care evident are anumite calități fizice de necontestat, însă atunci când paparazzi au surprins-o pe stradă fără pic de machiaj, iar fotografiile au devenit publice, fanii au taxat-o dur pe regina muzicii pop.

Arta machiajului

Machiajul a fost ridicat la rang de artă. Noul val de makeup artiști au impresionat internauții de pretutindeni, iar YouTube, Instagram și Facebook-ul sunt pline de tutoriale prin care te învață cum să te machiezi, ori cum să-ți ascunzi defectele sau sa-ți evidențiezi calitățile.

 

Machiajul vedetelor inspiră milioane de adolescenți din întreaga lume. Fete și femei de pretutindeni investesc o mulțime de bani pentru a-și achiziționa ultimele produse apărute în materie de makeup.

Bineînțeles, vedetele internaționale n-au stat cu mâinile în sân, iar când au văzut acest val al tinerilor extrem de pasionați de makeup, au profitat de această oportunitate și s-au orientat către un business în aceată direcție. De exemplu, cântăreața internațională Rihanna și-a lansat o linie proprie de cosmetice, Fenty, care de curând a ajuns și în România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×