Melania Medeleanu critică referendumul pentru familie! ”Ne costă aproximativ 20 de milioane de euro.”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
15/09/2018, 10:47
Melania Medeleanu critică referendumul pentru familie! ”Ne costă aproximativ 20 de milioane de euro.” GALERIE FOTO
Fostul om de televiziune, Melania Medeleanu, a criticat referendumul pentru familie.

Fosta vedetă de televiziune a criticat referendumul pentru familie. Aceasta chiar a declarat costurile lui, în valoare de aproximativ 20 se milioane de euro, și a susținut că nu ”se merită”. Țara pare iar s-a spart în bucăți o dată cu vestea referendumului. Povestea a început de la adoptarea revizuirii Constituției, care redefinește formula unei familii tradiționale. Mai simplu, se vrea ca în Constituție să se scrie ”bărbat+femeie”. Mulți au spus că această schimbare nu ar avea rost, ca avem de rezolvat alte lucruri, iar alții din contra, că este o necesitate.

Critica Melaniei Medeleanu adusă referendumului

Melania Medeleanu a criticat referendumul pentru familie.
Fostul om de televiziune și-a expus părerea despre următoarele acțiuni, adunări ce vor avea loc în România noastră.

Unul dintre oamenii care se încadrează în prima categorie este Melania Medeleanu. Fostul om de televiziune și-a expus părerea despre următoarele acțiuni, adunări ce vor avea loc în România noastră. Mesajul ei de pe Facebook a pornit prin enumerarea lucrurilor pe care acum le acum, după mult timp, apoi a continuat cu o ironizare fină la adresa revizuirii Constituției în situația derefinirii familiei. ”Avem în sfârșit medicamente pentru copiii bolnavi de cancer. Avem în sfârșit autostrăzi și școli la standarde europene. Nu mai e nevoie decât să redefinim în Constituție familia”, a spus fosta prezentatoare de știri.

Citește și: Iulia Vântur, secretul de frumusețe din spatele imaginii impecabile

Citește șiLiviu Gragnea, înlocuit? Cine ar putea veni în fruntea PSD

Citește și: Maternitatea din România unde nu se mai fac avorturi la cerere

Melania, despre costurile revizuirii Constituției

Melania Medeleanu critica referendumul pentru familie
Mesajul Melaniei Medeleanu, postat pe Facebook

Următoarea ei declarație a vizat costurile aproximative ale unui asemenea referendum, urmat tot de o ironie.  ”Ne costă aproximativ 20 de milioane de euro. <>”, a mai spus Melania. Iar, declarațiile ei nu s-au oprit aici. Aceasta a continuat cu afișarea problemelor care se află deja în familii, susținând că există deja unele probleme în familiile tradiționale. ”Mame singure, tați singuri, bunici care vă creșteți nepoții pentru că părinții lor muncesc pe brânci în depărtare, voi și pruncii voștri nu sunteți o familie. Dacă în 7 octombrie puțin peste 5 milioane de români vor decide să mearga la referendum ei vor hotărî de fapt nu că două persoane de același sex nu se pot căsători – prin lege, asta nu se poate nici acum – ci vor alege să ne întoarcem în peștera fricii, locul în care oamenii sunt cel mai ușor de dezbinat și de manipulat”, a mai spus Melania Medeleanu.

Melania Medeleanu a criticat referendumul pentru familie.
Constituția României

În încheiere, fostul om de televiziune a spus ce atitudine va avea ea în seara referendumului. ”De referendum stau acasă, la lumină”, a concluzionat Melania. În josul mesajului ei, a alăturat și articolul 259 despre cărătorie. ”Art. 259 Căsătoria
(1) Căsătoria este uniunea liber consimţită între un bărbat şi o femeie, încheiată în condiţiile legii.
(2) Bărbatul şi femeia au dreptul de a se căsători în scopul de a întemeia o familie.
(3) Celebrarea religioasă a căsătoriei poate fi făcută numai după încheierea căsătoriei civile.
(4) Condiţiile de încheiere şi cauzele de nulitate ale căsătoriei se stabilesc prin prezentul cod”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×