Liviu Gragnea, înlocuit? Cine ar putea veni în fruntea PSD

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/09/2018, 16:30
Liviu Gragnea, înlocuit? Cine ar putea veni în fruntea PSD
Liviu Dragnea ar putea fi înlocuit în urma unei scrisori gândite de ”dușmanii” lui

Liderul PSD este în pericol să își piardă funcția. Acesta ar putea fi înlocuit, dar toată lumea se întreabă de către cine. Se pare că, potrivit unor surse din interiorul PSD, mulți dintre colegii lui Liviu Dragnea își doresc dispariția lui din Guvern, dar păstrarea Vioricăi Dăncilă la cârma lui. Iar, cu menținerea funcției Vioricăi, să se mai adauge ceva: să fie numită șefă a partidului.

În acest sens, a apărut o scrisoare deschisă, pregătită de 29 de lideri de filială, care cer urgent demisia lui Liviu Dragnea. Iar, pe lângă demisia acestuia, se cere și organizarea unui Comitet Executiv. Nemulțumiții s-au adunat în jurul lui Paul Stănescu, vicepremier.

De altfel, acesta s-a declarat ca fiind împotriva partidului începând cu ședința de la Neptun. Acesta a spus că indiferent de ce s-ar întâmpla, nu e bine să facem jocul altcuiva. ”Indiferent de ce se va întâmpla, pentru că vedeţi bine că avem mulţi duşmani, vedeţi ce se întâmplă pe scenă politică, nu cred că e bine să ne gândim să facem jocul altcuiva”, a declarat Paul Stănescu.

Citește și: Maternitatea din România unde nu se mai fac avorturi la cerere

Citește și: A nins în Africa de Sud! Iată primele imagini cu zebrele și elefanții în zăpadă

Citește și: Ivonne Ghiță a murit! Jurnalista a fost înfrântă de boală

Liviu Dragnea ar putea fi înlocuit! Revolta e condusă de Bădălău și Stănescu

Împotriva lui Dragnea sunt mulți ”ostași”, iar toate pentru că nu mai au încredere în promisiunile liderului PSD. De altfel, criticii celui care stă acum în dubii dacă își va mai păstra funcția sau nu s-au adunat pe scena teatrului din Giurgiu. Acolo, Niculae Bădălău a spus că nu cunoaște pe cineva care să-și asume lucrurile din ultima vreme. ”În PSD nu sunt scrisori, nu suntem în Caragiale, în PSD sunt documente şi nu cunosc ca aceste documente să fie scrise sau asumate de cineva”, a spus oponentul conducerii, Niculae Bădălău.

Liviu dragnea ar putea fi inlocuit in guvern
Bogdan Chirieac este unul dintre cei care cer demisia lui Dragnea

O altă reacție cu privire la acestă situație vine și din partea lui Bogdan Chirieac. Acesta susține că Liviu Dragnea se află într-o situație. ”Domnul președinte Liviu Dragnea și PSD-ul se află într-un moment foarte dificil. Acum este un concurs în PSD de eliminare a lui Liviu Dragnea. Atunci când câștigi alegerile pe cai albi și 12 luni de zile încerci să obții ce? Pacea de la Teleorman, Pacea de la Belina… Nu, el câștigase alegerile, avea mandat.

Astăzi este o luptă pentru putere în PSD. Ceea ce înțelege PSD-ul mai puțin, nu știu de ce, este că imediat ce va fi eliminat Liviu Dragnea și partidul va fi preluat de Mihai Tudose, el va fi eliminat imediat la rândul său. Va veni doamna Firea. Eu așa văd. După aceea va fi eliminată și doamna Firea și se va căuta un nou Mircea Geoană, candidat pentru alegerile prezidențiale din 2019. Va fi un candidat care poate fi învins, despre asta vorbesc”, a spus analistul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×