Ivonne Ghiță a murit! Jurnalista a fost înfrântă de boală

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/09/2018, 08:56
Ivonne Ghiță a murit! Jurnalista a fost înfrântă de boală
Comentatorul Ivonne Ghita a încetat din viata la vâsta de 50 de ani.

Ivonne Ghiță s-a stins din viață. Jurnalista s-a luptat cu o boală care, în cele din urmă, a câștigat lupta. Echipa de la Eurosport a anunțat oficial, pe pagina lor de Facebook, faptul că prietena și colega lor a încetat din viață. În vârstă de 50 de ani, Ivonne a trecut la cele veșnice după un timp lung în care a fost ca pe un câmp de luptă și s-a zbătut pentru supraviețuire.

În semn de considerație, imaginea de profil a paginii de Facebook Eurosport acum poartă nonculoarea negru. De altfel, de cum deschizi, totul îți lasă un aer de doliu, poza de copertă fiind tot neagră. Echipa, cu toate că și-a continuat activitatea, postând și acum știri, au lăsat printre acestea și un mesaj de adio pentru Ivonne.

Anunțul lor a adunat mii de reacții și sute de comentarii de la urmăritorii Eurosport. Printre multele condoleanțe transmise de internauți, s-au aflat și mesaje pline de respect pentru tot ce a făcut Ivonne de-a lungul carierei. Unul dintre ele scoate în evidență vocea frumoasă pe care jurnalista o avea, continuând cu faptul că era o persoană incredibilă și un om devotat, care și-a iubit meseria.

Jurnalista a fost înfrântă de boală. Comentariile urmăritorilor ei la aflarea veștii sunt pline de suferință

”Probabil că fiecare dintre noi s-a trezit la un moment dat că se oprește în mijlocul unei conversații oarecare, pe lângă un TV ce avea în fundal comentariul ei, gândind cu glas tare ”ce voce frumoasă are Yvonne”, indiferent de câte ori a auzit-o înainte. Nu întâlnim des în viață persoane care să îți explice termeni ce altminteri par din cărți, în zilele astea…”devotament, conștiinciozitate, galanterie, maniere, personalitate puternică”. Genul de om care te obligă prin simpla-i prezență să fii mai elegant și mai atent cu cei din jur.

Poate că și scrima a format-o așa: elegantă dar directă. Personal, este persoana care și-a făcut timp să vină cu filmările ei de vacanță din Australia ca să mă convingă de frumusețea locurilor și a oamenilor, și care a ținut și legătura ca să se asigure că totul e ok. Influencer încă înainte să fie o modă. Mda, un om plăcut, cu reală valoare, a plecat nemeritat de devreme. Odihnească-se în pace”, a spus unul dintre cei care o îndrăgeau enorm pe jurnalistă.

Îndrăgita jurnalistă a absolvit Academia Naționale de Educației Fizică și Sport și a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării apaținând Universității din București. Din anul 2004 a lucrat la Eurosport, loc ce i-a devenit familie până astăzi.

Citește și:Grav accident rutier pe Valea Oltului! A fost activat planul roșu de intervenție

Citește și: Vremea în București vineri 14 septembrie. Temperaturi ridicate, dar și averse!

Citește și: Horoscopul dragostei de azi, 14 septembrie. Una dintre zodii află că trebuie să-și recucerească consoarta!

Mesajul lăsat de colegi a fost unul plin de durere

Ivonne Ghiță a încetat din viata după ce a fost răpusă de o boală.
Comentatorul Ivonne Ghiță a trecut la cele sfinte, la vârsta de 50 de ani, fiind răpusă de o boală

Începând ca o scrisoare care ar semăna cu una de pe front, aceștia anunțau oficial, pentru a nu lăsa zvonurile să circule fără motiv, vestea că prietena și colega lor a încetat din viață. În urma unei boli care a răpus-o, cei de la Eurosport au scris cu mare tristețe că au pierdut un comentator de bază, dar și un om care le aducea zâmbetul pe buze în fiecare zi. ”Dragi prieteni, Cu adâncă și profundă durere, în această seară, echipa Eurosport și-a luat adio de la colega și prietena Ivonne Ghiță. Boala a învins și Ivonne s-a stins din viață.

Din 2004 alături de noi, Ivonne a fost vocea inconfundabilă a sporturilor ‘artistice’, a programelor olimpice și a multor competiții transmise de Eurosport. Am pierdut un comentator de bază, dar mai ales una dintre cele mai plăcute personalități din redacția noastră”, au scris aceștia. Iar, aproape de finele mesajului, colegii i-au dorit liniște eternă. ”Ivonne, să-ți găsești liniștea eternă! – Arnold Cobilanschi, Director Editorial Eurosport România”, a adăugat echipa.

În final, aceștia au asigurat-o, acum fiind acolo în ceruri, că vor fi alături de familia ei și de cei dragi în momentele acestea pline de durere. ” Discovery și Eurosport România își exprimă profundul regret pentru pierderea colegei noastre și suntem alături de familie și ce idragi în aceste momente grele”, așa a încheiat mesajul echipa de la Eurosport România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×