Horoscopul dragostei de azi, 14 septembrie. Una dintre zodii află că trebuie să-și recucerească consoarta!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
13/09/2018, 23:26
Horoscopul dragostei de azi, 14 septembrie. Una dintre zodii află că trebuie să-și recucerească consoarta!
Horoscopul dragostei de azi 14 septembrie gaseste una diontre zodii intr-un razboi de recucerire a persoanei iubite

Una dintre zodii află astăzi pe pielea ei, din horoscopul dragostei de azi, 14 septembrie, că focul iubirii trebuie întreținut. Dacă te culci pe laurii victoriei, vei vedea că aceasta este una de scurtă durată. Trebuie să-ți cucerești zilnic partenerul de viață!

Așa arată horoscopul dragostei de azi, 14 septembrie

BERBEC

Dragostea trebuie hranita zilnic, altfel se stinge! Iubirea cere un efort din partea ta, deci, daca ai cucerit pe cel care ti-a furat inima, nu te culca pe laurii victoriei, crezand ca relatia va merge de acum de la sine. Comoditatea aceasta nu e deloc benefica iubirii, deci continua sa vaslesti, sa lupti, sa muncesti pentru binele iubirii tale. Nu te multumi cu ceea ce ai obtinut deja, pentru ca si in cuplu se poate instala monotonia, lenea, plictiseala si nu ti-ai dori asta! Trebuie mereu sa aduci ceva nou, sa intretii focul aprins, altfel pasiunea paleste si focul se stinge. Investeste mereu resurse noi in iubire ta si ea va creste si mai mult in intensitate!

TAUR

Nu poti avea si intuneric si lumina in acelasi timp, deci va trebui sa te imparti in asa fel incat sa gestionezi extremele mai eficient. Sunt aspecte care merg excelent, pe cand altele lasa mult de dorit, dar asa e viata: acum esti sus, acum esti jos, ca o roata care se intoarce intruna. Azi ai parte, asadar, de un eveniment fericit care te incanta, dar fericirea aceasta are si un pret de platit: un moment critic ce te supara profund. E ca si cum ai primi si o veste buna, dar si una rea… cu care incepi?

GEMENI

Nu te indoi de ceea ce vine azi spre tine sub forma de ganduri, vise, idei. Par suflate din culise de un sufleur nevazut care iti spune, in secret, ce sa faci. Aceste sfaturi benefice vin spre tine pe cai subtile dintre cele mai interesante: sub forma unui cantec auzi la radio, a unei discutii prinse din zbor pe strada, a unei fotografii vazute in ziar. Pune-ti mai mult in valoare creativitatea de care dai dovada, pentru ca ea te va ajuta sa rezolvi cu brio situatia in care te afli. Bazeaza-te pe imensa inspiratie, pe resursele bogate de imaginatie, pe tot ce-ti trece prin minte, pentru ca sunt idei excelente care te pot propulsa mai rapid spre etapa urmatoare a planurilor tale. Ai curaj sa creezi!

RAC

Relatia in care ai investit multa energie si incredere da semne de evolutie excelenta, ceea ce iti inspira incredere pe viitor. Privesti la omul de langa tine cu admiratie, semn ca apreciezi tot ce face pentru tine si ceea ce inveti permanent din interactiunea cu el. esti si tu foarte devotat acestei relatii, oferi la fel de mult pe cat primesti, pentru ca sunteti pe aceeasi lungime de unda. E un coechipier de nadejde, un prieten apropiat, un tovaras de lucru echita

LEU

Esti coplesit de griji materiale, desi nu ar trebui sa fii atat de preocupat de asta. Lasa lucrurile sa se aseze de la sine, pentru ca tot stresul tau este inutil. Probabil ai prea multe facturi de platit in scurt timp si, cand calculezi resursele financiare de care dispui, nu iese un rezultat prea bun. Esti un pic nesigur pe situatia de la serviciu, poate pentru ca salariul e mic, pozitia profesionala scartaie, dar nu cumva sunt doar fricile tale aici? Mergi la serviciu cu incredere ca totul va fi bine, fara sa lasi fricile sa te domine. Daca jobul actual nu te mai satisface, n-ar fi rau sa incepi sa cauti altul mai bun!

FECIOARĂ

Nu insista sa duci mai departe un plan care pare sa nu se mai urneasca din loc de la o vreme, ci incearca sa te detasezi cateva zile de miezul evenimentelor. Dupa o pauza, vei vedea lucrurile din alt unghi si blocajul de acum va fi depasit mult mai usor, ca atare nu te incapatana sa treci cu orice pret de acest impas. Uneori nu-i rau sa stai pe loc si sa privesti de pe margine, pentru ca asa intelegi lucrurile la rece, fara sa fii la fel de implicat ca inainte.

BALANȚĂ

Mai bine stai pe loc, fara a-ti exprima deocamdata opinia cu privire la un eveniment care nu a ajuns inca la nivelul cel mai stabil. Inca se mai pot modifica lucrurile, inca nu s-au asezat toate pe fagasul normal si o decizie luata acum sau o concluzie extrasa prea devreme ar putea genera mai tarziu o complicatie. Deja ai o idee despre felul in care se vor incheia aceste aspecte, dar mai bine mai astepti. E posibil ca finalul sa se modifice in ultima clipa si sa regreti ca te-ai pripit. Daca te gandesti bine, vei descoperi ca situatia aceasta are totusi doua directii diferite de interpretare sau de evolutie, deci mai asteapta inainte de a te alege incotro!

SCORPION

Nu stii cum sa tratezi vestile care vin azi din toate partile, pentru ca sunt foarte contradictorii. Ai si motive de distractie si de buna dispozitie, dar in clipa urmatoare auzi ceva din extrema cealalta. Poate fi o zi cu stari la extreme: daca pornesti ziua prost, cu sufletul impovarat de griji si tristete, sigur apare ceva care sa te faca sa te simti din nou bine, dar se poate si invers totusi. Sa te trezesti cu un chef grozav de distractie, optimist si tonic, dar sa nimeresti printre oameni suparati si ingrijorati care te influenteaza negativ. Ai parte de ambele fete ale monedei in aceeasi zi.

SĂGETĂTOR

Este exact starea de bine pe care o asteptai, care te ajuta sa privesti lucrurile obiectiv si sa le asezi pe toate la locul potrivit. Este o zi a echilibrarilor, a impacarilor, a solutionarii oricaror situatii stresante sau cu mai multe directii de interpretare, tocmai pentru ca esti detasat de orice si analizezi orice situatie rational pe toate partile. Poate chiar e vremea unei decizii majore care are rolul de a clarifica o stare de lucruri incerta din viata ta, dar nu te grabi sa spui ultimul cuvant decat dupa ce esti sigur ca ai privit situatia din orice unghi posibil.

CAPRICORN

Este exact starea de bine pe care o asteptai, care te ajuta sa privesti lucrurile obiectiv si sa le asezi pe toate la locul potrivit. Este o zi a echilibrarilor, a impacarilor, a solutionarii oricaror situatii stresante sau cu mai multe directii de interpretare, tocmai pentru ca esti detasat de orice si analizezi orice situatie rational pe toate partile. Poate chiar e vremea unei decizii majore care are rolul de a clarifica o stare de lucruri incerta din viata ta, dar nu te grabi sa spui ultimul cuvant decat dupa ce esti sigur ca ai privit situatia din orice unghi posibil.

VĂRSĂTOR

Nu esti in apele tale iar problema care te tine astazi pe loc te impinge incet spre un fel de depresie. Nu exagera gravitatea piedicii cu care te confrunti, ci incearca sa cauti dincolo de aparente. Nu ceea ce stii sau ceea ce se vede la suprafata este adevarata valoare a lucrurilor, ci exista ceva mai mult de atat. Criza care te paste astazi este de natura emotionala, pentru ca reactionezi ciudat la problemele care te tin pe loc: lacrimi, panica, izolare, auto-invinovatire.

PEȘTI

Cu atitudinea pe care o ai, totul evolueaza in directia cea buna. Crezi cu tarie ca ceea ce faci are rezultate excelente si e doar o chestiune de timp pana vei ajunge la capat. Ai si rabdarea necesara, si tonusul ideal pentru a face tot ce-ti sta in putinta pentru a-ti materializa un gand. Poti uimi lumea prin ceea ce se naste din mintea sau din mainile tale, deoarece investesti toate resursele tale cele mai bune in acest sens: ambitie, incredere, placerea de a munci, spirit practic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×