Vremea în București vineri 14 septembrie. Temperaturi ridicate, dar și averse!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
13/09/2018, 21:49
Vremea în București vineri 14 septembrie. Temperaturi ridicate, dar și averse!
Prognoza meteo 14 septembrie, București.

Meteorologii prevăd în București o vreme caldă în general. Ziua de vineri, 14 septembrie, le aduce bucureștenilor în termometre multe grade, dar și ploaie. De altfel, toată România va fi în aceeași situație. Oamenii s-ar putea întreba ”cine ne mai colorează frunzele?” Până în dimineața de 17 septembrie, vom avea parte de o încălzire treptată. În zilele următoare schimbându-se total situația, temperaturile micșorându-se. În Banat și Crișana temperaturile vor fi asemănătoare, ajungând la 28-29 de grade Celsius. În Maramureș, gradele vor fi în jur de 20-21, iar în Dobrogea vor ajunge chiar până la 29 de grade Celsius.

Prognoza meteo de azi 14 septembrie în București

Prognoza meteo va fi una favorabila pentru bucuresteni.
Prognoza meteo 14 septembrie, București

Maxima zilei le va aduce bucureștenilor 28 de grade Celsius, care se vor simți doar cu un grad mai mult, adică 29. Meteorologii prevestesc un cer parțial însorit, cu șanse de precipitații de un procent foarte mic, de 4%. Vântul vine din direcția de nord, nord-est, cu o putere de 7 kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele prezente, find de 11 kilometri pe oră. Încă se poate vorbi despre un indice de ultraviolete. Acesta este unul moderat, în valoare de 5. Oamenii care sunt acum în Capitală trebuie să știe că nu au de ce să se îngrijoreze în ceea ce privește procentul de furtuni, deoarece acesta este unul egal cu 0. Soarele răsare la ora 06:53 și apune la ora 19:29

Citește și: Orașul din România unde se trăiește ca-n afară. Este declarat cel mai sigur oraș din țară și are centură cu patru benzi

Citește și: Gigi Becali, reacție după cununia lui Cristia Borcea cu Valentina Pelinel: ”Nu ne jucăm cu din astea!”

Citește și: Cum arată noul Apple iPhone Xs și ce funcții are. Video + Foto 

Minima serii va aduce în termometre 14 grade Celsius, ce se vor simți ca în timpul zilei, cu doar un grad mai mult. Procentul de precipitații se mărește, dar rămâne tot la o valoare insignifiantă, de 5%. Previziunile meteorologice anunță un cer senin. Vântul vine din direcția de nord, nord-vest, cu o putere de 6 kilometri pe oră, iar rafalele cu 9 kilometri pe oră. Luna își face apariția pe cer la ora 11:59 și apune la 22:23.

Vremea pe ore în București

Prognoza meteo pentru ziua de vineri 14 septembrie este una favorabila.
Prognoza meteo pe ore, București, 14 septembrie.

În prima parte a zilei, termometrele bucureștenilor vor avea 28 de grade Celsius. Începând cu orele dimineții, temperaturile urcă ușor, ușor. La ora 09:00 Bucureștii au parte de 19 grade Celsius, care pe la ora 12 ajung la 23, iar mai apoi la 16 ajung la 28 de grade Celsius.

pROGNOZA METEO BUCURESTI 14 SEPTEMBRIE.
Prognoza meteo pe ore, 14 septembrie.

După ce la ora 16 ziua ajunge la 28 de grade Celsius,  în timp ce seara își face apariția și înaintează, temperaturile scad treptat. La ora 18 termometrele ajung la 26 de grade Celsius. De atunci încolo, scad considerabil, ajungând la ora 00 cu 18 grade Celsius.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×