Cum arată noul Apple iPhone Xs și ce funcții are. Video + Foto

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
13/09/2018, 13:30
Cum arată noul Apple iPhone Xs și ce funcții are. Video + Foto GALERIE FOTO
Culorile în care Apple iPhone poate fi găsit sunt: Gold, Space Galaxy și Rose Gold.

A apărut noul Apple iPhone Xs! Iubitorii de tehologie se întreabă ce funcții au pentru a putea cumpăra ceva ce îndeplinește toate cerințele. Noile telefoane sunt bazate pe modele de anul precedent iPhone X și se numesc XS și XS Max.

Litera în plus de la numele noului model, adică ”S”, reprezintă modernizarea componentelor din interior. Se face această precizare pentru că exteriorul rămâne identic. Față de modelul precedent de iPhone X, numit ”zece” a avut un design cu totul special. Cel care a prezentat fanilor modelul nou a fost Tim Cook. Acesta a precizat că păstrează design-ul cu ”breton”, dar aduce o noutate; noutatea constă în culorile telefoanelor. În magazine se găsesc având culorile Gold, Space Galaxy și Rose Gold.

noul iphone xs arata incredibil si are niste functii imbatabile
Noul iPhone XS poate fi găsit sub trei culori: Gold, Space Galaxy și Rose Gold

Iar, lista de noutăți nu se termină aici. Ceea ce mai poate fi pus pe lista de noutăți în ceea ce privește iPhone-ul care a făcut înconjurul lumii este legat de SIM. De-a lungul timpului, Steve Jobs a refuzat să aducă această introducere, iar acum, lucrurile stau altfel. Noul iPhone XS au acum și funcția Dual SIM.

Cât despre folosirea lui în Europa, situația stă bine. În Europa și SUA, telefonul va folosi un SIM real și unul virtual. În schimb, în țările în care acest sistem nu poate fi suportat, spre exemplu în China, se folosește un sistem cu două SIM-uri fizice.

Ce funcții are Apple iPhone XS?

Apariția Apple iPhone XS a făcut rumoare pe tot globul. După ce a fost lansat, internetul a bubuit cu vești, poze, filmulețe despre cum arată și cât costă noile achiziții ale planetei. Însă, ce aduc nou modelele? Pe lângă toate funcțiile, lucrul imbatabil pe care telefonul îl deține este faptul că este rezistent la apă. Protecția este sporită pentru tot felul de lichide care pot ajunge pe telefon. Lucrul surprinzător este că, pe ecran, pot ajunge suc de portocale ori chiar bere, iar telefonul nu pățește nimic.

Așadar, iPhone XS este rezistent la multe lichide, vine cu un ecran OLED de 5,6 inchi, însă are aceeași dimensiune ca modelul ce a fost aniversat. Telefonul are un nou procesor, care îi oferă o duncționare mai rapidă, cu o variantă de 512 gigabiți și un Dual SIM, după cum spuneam mai sus.

În completare, și vicepreședintele Apple a venit cu confirmarea acestor noutăți. ”iPhone XS şi iPhone XS Max sunt pline de tehnologie, ecran super retina OLED de 5,8 inchi şi 6,1 inchi, chip bionic A12, cu CPU, GPU mai rapide, cu o durată de viaţă mai mare a bateriei. O nouă generaţie de sistem dual de camere, cu senzori mai mari, HDR inteligent, modul portret cu noi funcţii, profunzime, o calitate mai înaltă a filmărilor HD şi 4K, noi camere mai rapide pentru identificarea facială”, a spus Phil Schiller.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×