Donald Trump amenința Apple chiar înainte de lansarea iphone XS

Alexandra Chivu  
înStiri de ultima ora
13/09/2018, 12:04
Donald Trump amenința Apple chiar înainte de lansarea iphone XS
Donald Trump a amenintat cea mai mare companie de electronice.

Marele Donald Trump a amenințat Apple! Președintele a făcut această acțiune chiar înainte de lansarea iphone XS. O dată cu critica adusă celor de la Apple, a susținut și că ar fi trebuit să facă produsele în America dacă vor să evite tarifele care oricum urmează să fie plasate și în companiile din China.

Însuși președintele Statelor Unite a venit cu o replică ironică în acompanierea celor deja spuse despre una dintre cele mai valoroase firme. ”Începeți să construiți plante noi acum. De-a dreptul entuziasmant”, a spus Donald Trump despre Apple. De asemenea, pentru a se face clar în ”bătălia” care a înconjurat planeta dintre președinte versus Apple, compania a scris cîteva lucruri despre acest subiect pe Twitter.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Donald Trump, replică pentru bătălia Apple vs. Trump

Acestea au venit în urma celor vehiculate, pentru a elucida tot ce întâmplă, mai ales în ceea ce privește prelevările care au crescut prețurile gadget-urilor, inclusiv al ceasurilor, căștilor, a încărcătoarelor și a cablurilor. ”Din cauza tuturor tarifelor apărute în ultima vreme, ca taxe pentru consumatorii Statelor Unite, aceștia vor crește prețul Apple”, a scris compania într-o scrisoare trimisă către Reprezentanții Comercianți ai Statelor Unite.

De asemenea, în scrisoare, compania a adăugat că tarifele vor scădea în Statele Unite față de China. ”Ponderea tarifelor propuse va scădea mult mai mult asupra Statelor Unite decât asupra Chinei”, mai scriu reprezentanții Apple.Dar, nici răspunsul lui Donald Trump nu a contenit să apară. ”Prețurile la Apple pot crește din cauza tarifelor masive pe care le impunem Chinei, dar există o soluție ușoară în care ar exista un impozit ZERO și, într-adevăr, un stimulent fiscal. Faceți-vă produsele în Statele Unite în loc de China”, a spus Trump.

Istoria companiei Apple

Bazele celei mai cunoscute companii de gadget-uri din lume au fost puse de doi oameni din Palo Alto, Steve Jobs și Steve Wozniak. Totul a început într-un garaj; garaj care a urmat să fie o zonă de înalte tehnologii ”Silicon Valley”. Cei doi care au înființat afacerea erau prieteni din 1971, după ce un amic comun le-a făcut cunoștință. Din acea zi, Wozniak, în vârstă de 21 de ani, l-a convins pe Jobs, care avea 16 ani, să scrie un limbaj de asamblare pe care mai apoi să-l vândă. Aceștia au luat legătura cu un magazin local, după cum își doreau, pentru a-și vinde invenția; magazin care a și răspuns cererii lor.

Donald Trump a amenintat una dintre cele mai cunoscute companii de electronice.
Primul calculator Macintosh, fabricat de Apple.

Proprietarul magazinului, Paul Terrell, a comandat 50 de astfel de aparate, plătindu-i pe băieți cu 500 de dolari bucata. Aceștia au luat legătura cu un magazin local, după cum își doreau, pentru a-și vinde invenția; magazin care a și răspuns cererii lor. Proprietarul magazinului, Paul Terrell, a comandat 50 de astfel de aparate, plătindu-i pe băieți cu 500 de dolari bucata. Așa, ușor, compania Apple a luat contur și s-a înființat pe 1 aprilie 1976. Prima dată, aparatura lor, care pe atunci se rezuma la calculatoarea, a fost arătată publicului pentru prima dată în cadrul Homebrew Computer Club. Totodată, nici pe strada lor nu a fost numai soare. Aceștia au întâmpinat multe greutăți și au trebuit să se reinventeze de nenumărate ori pentru a readuce afacerea la care s-au chinuit ani întregi la viață.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×