5 lucruri care se vor întâmpla la lansarea noului Apple Iphone XS

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
12/09/2018, 23:04
5 lucruri care se vor întâmpla la lansarea noului Apple Iphone XS
Apple iPhone Xs

Lansarea Apple este extrem de aproape, iar fanii companiei americane sunt cu sufletul la gură, deoarece vor face cunoștință cu noul Apple iPhone Xs, dar și cu cele mai noi ceasuri inteligente, cât și sisteme de operare, dar și niște căști wireless care seanunță a fi o adevărată senzație, după cum se discută în presa de specialitate din toată lumea.

Experții se așteaptă ca Apple să vină cu 3 telefoane cu ecrane performante și de înaltă calitate. Două dintre ele au ecrane ”super-high-definition” OLED de 5,8 respectiv 6,5 inch, foarte asemănătoare cu iPhone X , numele lor  presupunându-se a fi iPhone XS şi iPhone XS MAX.

Citește și Lansarea iPhone Xs și 9 Live Stream. Vezi online evenimentul Apple

Citește și Primul magazin din România de unde poți comanda noul iPhone XS

Apple Iphone XS, alături de ceasuri care îți protejează inima

Cel de-al treilea telefon lansat de Apple va fi unul mai accesibil, acesta având un ecran de 6,1 inch LCD, dar și o cameră ceva mai slabă comparativ cu cele mai noi telefoane iPhone. Prețul acestuia se estimează a fi undeva între 550-650 de dolari.

Un magazin din România a scos deja la vânzare noile modele iPhone, deși nu au fost lansate nici măcar în Statele Unite ale Americii! Retailer IT&C s-a grăbit să listeze noile terminale pe site, cu tot cu preţ! Românii pot intra astfel în rândul celor care pot cumpăra telefonul, chiar înaintea lansării sale pe piață.

Se pare că vor fi disponibile trei modele, iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone 9. Vârful de gamă va fi XS Max-ul cu 512 GB spaţiu de stocare, telefon care este disponibil la precomandă pentru suma de 6999 de lei, deci mai scump ca flagship-ul iPhone X de anul trecut.

Se poate ca românii care comandă în avans iPhone XS să fie atrași și de modelul iPhone 9, care va fi cel mai ”accesibil”. Acesta are un singur senzor foto, nu două, ca celelalte două terminale și vine la un preţ de 3700 de lei.

Încărcătorul wireless la care se pot conecta trei gadgeturi în același timp

Lansarea de miercuri de la Apple nu înseamnă însă doar telefoane. Aceasta reprezintă ocazia de lansare a multor gadgeturi, care vor rotunji considerabil veniturile companiei. Ceasul smart pe care îl vor lansa cei de la Apple se pare că se dorește a fi cu totul altceva față de primul model lansat în anul 2015. Acesta va veni cu un ecran mai mare decât cele de până acum, în schimb noul model nu va avea margini foarte bine definite. În plus, acesta va avea o durată de viață mai lungă a bateriei și noi funcții, inclusiv în ceea ce privește urmărirea stării de sănătate.

Aplicația surpriză se pare că va fi cea de EKG integrat, care să contribuie la stabilirea sănătății inimii purtătorului și să identifice problemele cardiace din timp.

Se așteaptă desigur și lansarea unor noi sisteme de operare pentru iPhone, Ipad, Apple Watch și AppleTv, dezvăluite într-o conferință din luna Iunie. Numele lor sunt iOS 12, Watch OS 5 si tvOS 12.

Evenimentul iPhone din acest an va marca un an de la discuțiile despre platforma wireless de încărcare AirPower, care se spune că este capabilă să perceapă fără fir până la trei dispozitive, la un moment dat. Este perfectă, să zicem, pentru încărcarea unui iPhone, a unui Apple Watch, dar și a unei perechi de căști AirPods.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×