Primul magazin din România de unde poți comanda noul iPhone XS

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
12/09/2018, 15:25
Primul magazin din România de unde poți comanda noul iPhone XS
Un magazin din Romania are disponibila precomanda pentru noul iphone XS

Un magazin din România a scos deja la vânzare noile modele iPhone, care vor fi însă lansate peste câteva zile chiar și în Statele Unite ale Americii! Retailer IT&C s-a grăbit să listeze noile terminale pe site, cu tot cu preţ! Românii pot intra astfel în rândul celor care pot cumpăra telefonul, chiar înaintea lansării sale pe piață.

Piața telefoanelor mobile fierbe, înainte cu câteva zile de mult așteptata lansare a noilor modele iPhone, care vor fi prezentate clienților, ca în fiecare an, la jumătatea lunii septembrie.

Citește și IPHONE 2018. Primele imagini au fost „scăpate” pe internet. VIDEO

Citește și Amenzi de 15 milioane de euro pentru şase companii din domeniul energiei! Cum păcăleau cetăţenii!

Românii pot plasa precomandă, dar specificațiile iPhone XS nu sunt cunoscute

Quickmobile este unul dintre cele mai cunoscute nume de pe piaţa românească de magazine IT, având atât magazine fizice, de obicei în mall-uri, cât şi prezenţă pe internet. Chiar dacă paginile de produs create pentru noile terminale Apple nu dau chiar atât de multe detalii, putem observa aici noul design de pe spatele iPhone-urilor, dar şi variantele de stocare şi dimensiunile în care acestea vor fi lansate.

Se pare că vor fi disponibile trei modele, iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone 9. Vârful de gamă va fi XS Max-ul cu 512 GB spaţiu de stocare, telefon care este disponibil la precomandă pentru suma de 6999 de lei, deci mai scump ca flagship-ul iPhone X de anul trecut.

Se poate ca românii care comandă în avans iPhone XS să fie atrași și de modelul iPhone 9, care va fi cel mai ”accesibil”. Acesta are un singur senzor foto, nu două, ca celelalte două terminale și vine la un preţ de 3700 de lei.

Decizia Quickmobile de a lista deja noile telefoane pentru precomandă este destul de interesantă, având în vedere că nu există nici o confirmare oficială despre specificaţiile acestora. Desigur, mici ajustări la paginile de produs pot fi făcute chiar în momentul lansării, atunci când Tim Cook va prezenta pe scena amfiteatrului Steve Jobs din Cupertino noile modele iPhone.

Apple a stabilit data de lansare a noilor telefoane pe data de 14 septembrie. Telefoanele sunt vârful de lance al companiei, însă în aceeași zi sunt programate pentru lansare și mai multe modeluri de iPad-uri şi Apple Watch-uri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×