Lansarea iPhone Xs și 9 Live Stream. Vezi online evenimentul Apple

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
12/09/2018, 16:56
Lansarea iPhone Xs și 9 Live Stream. Vezi online evenimentul Apple
Lansarea iPhone Xs live stream online, urmarita de milioane de oameni

Lansarea iPhone Xs, cel mai așteptat eveniment al lunii septembrie, poate chiar al anului 2018, poate fi urmărită și  live stream online pe STIRIMONDENE.RO!

Fanii iPhone, care sunt alături de companie de la apariția pe piață a primului telefon inteligent, pe care și-l schimbă an de an cu ultima apariție de la compania americană, vor face cunoștință cu ultimele creații chiar miercuri, 12 septembrie, de la ora 20:00 când va avea loc marele eveniment Apple.

Citește și Primul magazin din România de unde poți comanda noul iPhone XS

Lansarea iPhone Xs live stream online poate fi văzută mai jos de la ora 20:00

Compania a păstrat şi de această dată secretul şi nu a oferit niciun fel de detalii legate de produsele pe care le va prezenta la teatrul Steve Jobs, în mod normal rezervat pentru marile anunţuri ale companiei. Cu toate acestea, presa specializată în tehnologie sau economie, precum TechCrunch sau Bloomberg, dau de înţeles că Apple va profita de ocazie pentru a prezenta ultimul său model de telefon, după ce în 2017 a lansat pe piaţă iPhone X, la un preţ de 999 dolari, care a dus capitalizarea bursieră a companiei la peste 1.000 miliarde de dolari. Acum rămâne de văzut unde va duce compania noul iPhone Xs, a cărei prezentare live stream online va fi urmărită de milioane de oameni din toată lumea.

Citește și IPHONE 2018. Primele imagini au fost „scăpate” pe internet. VIDEO

Noul iPhone se va numi XS şi va avea un procesor puternic alături de camere foto rapide şi performante, scrie Bloomberg. Analiştii se aşteaptă ca Apple să prezinte şi un iPhone mai mare denumit XS Max, care va avea un ecran de 6,5 inci. Un al treilea iPhone, denumit XR, va avea un ecran de 6,1 inci şi va avea un preţ mai accesibil. Acest model ar putea costa 849 de dolari.

Un magazin din România a scos deja la vânzare noile modele iPhone, care încă nu au fost lansate nici măcar în Statele Unite ale Americii! Retailer IT&C s-a grăbit să listeze noile terminale pe site, cu tot cu preţ! Românii pot intra astfel în rândul celor care pot cumpăra telefonul, chiar înaintea lansării sale pe piață.

Quickmobile este unul dintre cele mai cunoscute nume de pe piaţa românească de magazine IT, având atât magazine fizice, de obicei în mall-uri, cât şi prezenţă pe internet. Chiar dacă paginile de produs create pentru noile terminale Apple nu dau chiar atât de multe detalii, putem observa aici noul design de pe spatele iPhone-urilor, dar şi variantele de stocare şi dimensiunile în care acestea vor fi lansate.

Se pare că vor fi disponibile trei modele, iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone 9. Vârful de gamă va fi XS Max-ul cu 512 GB spaţiu de stocare, telefon care este disponibil la precomandă pentru suma de 6999 de lei, deci mai scump ca flagship-ul iPhone X de anul trecut.

Acestea sunt datele care se cunosc până acum despre noul iPhone Xs

Ecran: 5,8”, Super AMOLED, rezoluţie 2.436 x 1125 pixeli, Ion-X Glass
Sistem de operare: iOS 12
Chipset: Apple A12
Procesor: hexa-core (?)
Procesor grafic: Apple GPU
RAM: 4 GB
Memorie: 64/256/512 GB
Card: nu
Date: HSPA, LTE
WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac (dual-band)
Bluetooth: 5.0
USB: Lightning
Cameră foto: cameră duală 12 + 12 MP , detecţie de fază, blitz quad-LED, OIS (pe ambii senzori)
Filmare video: 3840 x 2160 pixeli @ 60 FPS / 1920 x 1080 pixeli @ 240 FPS
Cameră foto frontală: 7 MP
Baterie: 2.716 mAh
Dimensiuni: 143,.6 x 70,9 x 7,7 mm
Greutate: 174 grame
Altele: FaceID, încărcare wireless Qi, NFC, rezistenţă la apă IP67, încărcare rapidă

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×