Iulia Vântur, secretul de frumusețe din spatele imaginii impecabile

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri mondene
14/09/2018, 20:01
Iulia Vântur, secretul de frumusețe din spatele imaginii impecabile GALERIE FOTO
Iulia Vântur, secrete de frumusețe din spatele imaginii impecabile

Fosta prezentatoare a Știrilor de weekend de la Pro Tv a dezvăluit secretele pentru frumusețe pe care le are de ani buni. Aceasta a mărturisit cu ani în urmă că a apelat la intervențiile medicilor la nivelul bustului, și că asta a fost singura nesiguranță care o ținea în loc pentru a fii pe deplin fericită cu sine însăși.

Cât de mult s-a schimbat vedeta de-a lungul anilor și ce experiențe pentru trup și suflet a învățat?

Citește și: Ashley Alexiss, modelul XXL care arată superb, deşi are o grămadă de kilograme în plus

Citește și: Anca Surdu, fosta concurentă Exatlon, adoră să pozeze!

Iulia Vântur a apelat la bisturiu

Deși este adepta unor anumite ritualuri de frumusețe pe care le are de ani buni, vedeta a declarat că a apelat de câteva ori și la medicii esteticieni. “N-as vrea sa schimb nimic la mine. Daca am avut o problema, am rezolvat-o”, a declarat blonda. Aceasta a mai spus și că trucurile de frumusețe pe care le ține de multă vreme sunt alimentația și sportul. Prezența activității fizice în viața sa este constantă și de neînlocuit. “Multe femei se panicheaza inainte sa se apropie vara. Eu incerc sa am grija de mine si sa-mi respect corpul intregul an. Nu fac lucruri speciale cu atat mai mult cu cat vine vara. Hidratare maxima, grija la ce mancam si foarte mult sport – asta e reteta de baza. Am renuntat la diete, pentru ca am tinut foarte multe de-a lungul timpului. Mi-am dat seama ca sportul si o alimentatie sanatoasa, fara prea multe restrictii, sunt de baza”, a mai povestit Iulia Vântur.

„Cea mai bună experiență de viață”

Iulia Vântur a renunțat la celebritatea din România pentru necunoscutul Indiei. Într-un interviu pentru Andreea Raicu a povestit despre schimbarea imensă pe care a ales s-o facă în viața sa. În prezent, fosta știristă, cântă, dansează și joacă în filme în India. Aceasta a lăsat absolut to ce avea în România, celebritatea, admirația, lumina reflectoarelor, riscând o posibilă nereușită în altă țară.

„Am auzit multi prieteni care mi-au zis: nu esti sanatoasa, esti nebuna, cum sa lasi totul ? Si am avut lucruri pe care le-am construit in timp, cu foarte multa munca, adica nu e ca si cum am obtinut niste lucruri asa, batand din palme, nu.

Am muncit pentru toate si am muncit din greu. Munceam de la ora 5:00 dimineata pana la ora 1:00 noaptea, munceam nonstop. Asa am cladit tot ceea am reusit sa obtin in Romania, dar mie mi-au placut intodeaunda provocarile si intotdeauna mi-am dorit sa descopar mai mult si mai mult. Intodeauna am simtit ca sunt mai mult decat atat, si nu ai cum sa te dezvolti si sa descoperi mai mult despre tine ramanand mereu in acelasi patratel”, a povestit Iulia Vântur.

Lecții primite în India

„Stii, oameni din India, din momentul in care i-am vazut, am invatat ceva de la ei. Daca ai sa te uiti pe strazi, ai sa vezi oameni fericiti, desi ei dorm pe strazi. Acceptarea a ceea ce esti, a situatiei, sa fii impacat cu ceea ce ai, sunt lucruri esentiale pentru fericire. Asta este unul din lucrurile pe care le-am invatat. Inainte sa ajung in India, gaseam mereu o chestie de care sa fiu nemultumita, in fiecare zi, macar una. Acum gasesc una pentru care sa fiu multumita in fiecare zi: dimineata cand ma trezesc, ma trezesc multumindu-I lui Dumnezeu pentru ceea ce am. Si instant mi se schimba starea”, a dezvăluit Iulia Vântur în interviul Andreei Raicu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×